TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Хрватска заразени 61 лице

Слободен Печат - 09.08.2020

Националниот кризен штаб на Хрватска објави нови податоци за заболените од коронавирус. Во изминатите 24 часа забележан е 61 нов случај на зараза од вирусот САРС-КоВ-2, а вкупно во земјата бројот на активни случаи заклучно се денес изнесува 586.

Во Хрватска заразени 61 лице

Нетпрес - 09.08.2020

Националниот кризен штаб на Хрватска објави нови податоци за заболените од коронавирус. Во изминатите 24 часа забележан е 61 нов случај на зараза од вирусот САРС-КоВ-2, а вкупно во земјата бројот на активни случаи заклучно се денес изнесува 586.