TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заменик-министерката Наумовска во посета на Општина Аеродром

Канал5 - 01.06.2020

Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин, денеска одржа работен состанок со заменик-министерката за образование и наука, Елизабета Наумовска. Состанокот се одржа во просториите на Општината, а главна тема на средбата беше текот на ...

Нов објект за ОУ „Димитар Македонски“ во Лисиче

Опсервер - 01.06.2020

Скопје, 1 јуни 2020 () – Во тек се градежни активности на основното училиште „Димитар Македонски“ во населбата Лисиче. За изградбата на ОУ „Димитар Македонски“ работен состанок денеска имаа градоначалникот на Аеродром Златко Марин и ...

Градежните активности во ОУ „Димитар Македонски“ главна тема на работниот состанок

Вечер Прес - 01.06.2020

Градежните активности во основното училиште „Димитар Македонски“ во населбата Лисиче биле главна тема на денешниот работен состанок на градоначалникот Златко Марин со заменик-министерката за образование и наука, Елизабета Наумовска, што се одржа во ...

Нов објект за ОУ „Димитар Македонски“ во Лисиче

А1 On - 01.06.2020

Во тек се градежни активности на основното училиште „Димитар Македонски“ во населбата Лисиче. За изградбата на ОУ „Димитар Македонски“ работен состанок денеска имаа градоначалникот на Аеродром Златко Марин и заменик-министерката за образование ...

Нов објект за ОУ „Димитар Македонски“ во Лисиче

iPortal - 01.06.2020

Во тек се градежни активности на основното училиште „Димитар Македонски“ во населбата Лисиче. За изградбата на ОУ „Димитар Македонски“ работен состанок денеска имаа градоначалникот на Аеродром Златко Марин и заменик-министерката за образование ...

Изградбата на новиот објект во ОУ „Димитар Македонски“ е во тек

+инфо - 01.06.2020

Работен состанок денеска имаа градоначалникот на Аеродром Златко Марин и заменик-министерката за образование Елизабета Наумовска во просториите на Општината. Во тек се градежни активности на основното училиште „Димитар Македонски“ во населбата ...

Заменик-министерката за образование Наумовска во посета на Општина Аеродром

24Инфо - 01.06.2020

Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин, денеска одржа работен состанок со заменик-министерката за образование и наука, Елизабета Наумовска. Состанокот се одржал во просториите на Општината, а главна тема на средбата биле градежните ...

Нов објект за ОУ „Димитар Македонски“ во Лисиче

Скопје инфо - 01.06.2020

Во тек се градежни активности на основното училиште „Димитар Македонски“ во населбата Лисиче. За изградбата на ОУ „Димитар Македонски“ работен состанок денеска имаа градоначалникот на Аеродром Златко Марин и заменик-министерката за образование ...

Нов објект за ОУ „Димитар Македонски“ во Лисиче

MakPress - 01.06.2020

Во тек се градежни активности на основното училиште „Димитар Македонски“ во населбата Лисиче. За изградбата на ОУ „Димитар Македонски“ работен состанок денеска имаа градоначалникот на Аеродром Златко Марин и заменик-министерката за образование ...