TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шилегов лани ем градел ем заштедил 30 милиони евра

Вечер Прес - 11.02.2020

Реализацијата на Буџетот Шилегов ја оцени историска и најголема досега и најави дека и натаму парите ќе ги троши наменски во реализација на повеќе капитални проекти Град Скопје ја заврши 2019 година со позитивно салдо од близу 2 милијарди денари ...

Шилегов: Град Скопје работи на капитални проекти и на нивната реализација

Канал5 - 11.02.2020

Советот на Град Скопје на денешната седница го усвои Извештајот за извршување на Буџетот на Град Скопје за 2019 година. А во минатата година остварени се вкупни приходи и други приливи во износ од 5,7 милијарди денари, што претставува остварување од ...

Фирмите со помал профит за оданочување, државата со помали инвестиции

Слободен Печат - 10.02.2020

Министерството за финансии го објави извештајот за извршување на буџетот во 2019 година, а според него, најголемо потфрлање кај приходите има во наплатата на данок на добивка, а кај расходите во парите за капитални инвестиции.

Шилегов: Скопје работи на капитални проекти и на нивната реализација

Press24 - 11.02.2020

Советот на Град Скопје на денешната седница го усвои Извештајот за извршување на Буџетот на Град Скопје за 2019 година, а во минатата година остварени се вкупни приходи и други приливи во износ од 5,7 милијарди денари, што претставува остварување од ...

Шилегов: Град Скопје работи на капитални проекти и на нивната реализиација

24Инфо - 11.02.2020

Советот на Град Скопје на денешната седница го усвои Извештајот за извршување на Буџетот на Град Скопје за 2019 година, а во минатата година остварени се вкупни приходи и други приливи во износ од 5,7 милијарди денари, што претставува остварување од ...

Шилегов: Град Скопје работи на капитални проекти и на нивната реализација

Бизнис Вести - 11.02.2020

Советот на Град Скопје на денешната седница го усвои Извештајот за извршување на Буџетот на Град Скопје за 2019 година, а во минатата година остварени се вкупни приходи и други приливи во износ од 5,7 милијарди денари, што претставува остварување од ...

Шилегов: Град Скопје изминатата година бележи најдобри резултати од свое работење

Либертас - 11.02.2020

– Советот на Град Скопје на денешната седница го усвои Извештајот за извршување на буџетот на Град Скопје за 2019 година. Во минатата година остварени се вкупни приходи и други приливи во износ од 5,7 милијарди денари, што претставува остварување од ...