TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Продажбите на Galaxy S10 во САД се за 16% повисоки од тие на S9

Локално - 20.04.2019

Во позадина на проблемите со некои од тест примероците на Galaxy Fold постојат и позитивни вести за Samsung во врска со продажбата на серијата Galaxy S10. Уредите уживаат многу успешно деби во САД, според податоците од истражувањето на фирмата ...

Samsung Galaxy S10 доби нов Night mode

Телефони.мк - 19.04.2019

Samsung Galaxy S10 доби нова надградба на софтверот на камерата со што е воведен Night mode како дополнителен режим на сликање идален за многу темни услови кога речиси нема воопшто светлина.

Samsung Galaxy S10 добива зададен Night mode

USB - 19.04.2019

Најновата надградба на фирмверот донесува интересна надградба на апликацијата камера кај Samsung Galaxy S10 моделите. Корисниците сега ќе можат да креираат соодветни Night снимки, со помош на зададениот Night mode за камерата кај смартфоните од S10 ...