TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Глумел во ,,Пирати од Карибите” за да заврши на боиштата во Сирија

Канал5 - 20.03.2019

,,Не можам да се вратам во САД , ниту во Британија “, вели холивудскиот актер Мајкл Енрајт, кој во 2015 заминал во Сирија и се борел на страната на курдската милиција против ИД. Енрајт веќе две години не може да се врати во САД , како ни во ...

Холивудски актер од "Пиратите од Карибите" отишол во Сирија да се бори со Курдите: Војувал против џихадистите, а сега ...

Точка - 20.03.2019

Холивудскиот актер, 55-годишниот Мајк Енрајт, познат по улогата во филмот "Пиратите од Карибите", отишол во Сирија во 2015-та година и им се приклучил на Курдите во борбата против ИСИС. Меѓутоа, сега се жали дека веќе две години не може да се врати ...

Холивудски актер од „Пиратите од Карибите” отишол во Сирија да се бори со Курдите: Војувал против џихадистите, а сега …

Курир - 20.03.2019

,,Не можам да се вратам во САД , ниту во Британија “, вели холивудскиот актер Мајкл Енрајт, кој во 2015 заминал во Сирија и се борел на страната на курдската милиција против ИД. Енрајт веќе две години не може да се врати во САД , како ни во ...

Холивудски актер од "Пиратите од Карибите" отишол во Сирија да се бори со Курдите, a сега не му дозволуваат да се врати ...

Press24 - 20.03.2019

Холивудскиот актер, 55-годишниот Мајк Енрајт, познат по улогата во филмот "Пиратите од Карибите", отишол во Сирија во 2015-та година и им се приклучил на Курдите во борбата против ИСИС. Меѓутоа, сега се жали дека веќе две години не може да се врати ...