TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Уште еден кит заринка на источниот брег на САД

Макфакс - 31.01.2023

Од минатиот месец, 15 китови се насукаа на источниот брег на САД, а 7,6 метарски грбав кит се насука на бреговите на американската сојузна држава Њујорк. Научниците сè уште не знаат од што е ова предизвикано. „Станува збор за машки грбав кит.

Морето исфрли угинат кит на брегот кај Њујорк

Опсервер - 31.01.2023

Откако 14 грбави китови (Megaptera novaeangliae), беа пронајдени угинати и насукани на источниот брег на САД од 1 декември 2022 година, сега уште еден се појави во Њујорк. Станува збор за грбав кит долг 7,6 метри.

Уште еден кит се насука на источниот брег на САД

MTM - 31.01.2023

Од минатиот месец, 15 китови се насукаа на источниот брег на САД, а 7,6 метарски грбав кит се насука на бреговите на американската сојузна држава Њујорк. Научниците сè уште не знаат од што е ова предизвикано. „Станува збор за машки грбав кит.

Уште еден кит мистериозно се насука на источниот брег на САД (ВИДЕО)

Кумановски м. - 31.01.2023

Од декември, 15 китови мистериозно се насукаа на источниот брег на САД, со неодамнешното насукање на грбав кит од 7,6 метри на бреговите на американската сојузна држава Њујорк. Научниците сè уште не знаат што го предизвикува ова.

ВИДЕO | Огромен кит се насука на брегот на Њујорк

Слободен Печат - 31.01.2023

Од декември, 15 китови мистериозно се појавиле на источниот брег на САД, а последниот во оваа серија е грбавиот кит долг 7,6 метри кој се насука на брегот на американската сојузна држава Њујорк. Научниците сè уште не знаат што го предизвикува.

(Видео) Уште еден кит се насука на источниот брег на САД

Точка - 31.01.2023

Од минатиот месец, 15 китови се насукаа на источниот брег на САД, а 7,6 метарски грбав кит се насука на бреговите на американската сојузна држава Њујорк. Научниците сè уште не знаат од што е ова предизвикано. „Станува збор за машки грбав кит.

Огромен кит мистериозно се насука на брегот на Њујорк

Локално - 31.01.2023

Од декември, 15 китови мистериозно се насукаа на источниот брег на САД, со неодамнешното насукање на грбав кит од 7,6 метри на брегот на американската држава Њујорк . Научниците сè уште не знаат која е причината за тоа. „Тоа е машки грбав кит.

Морето исфрли угинат кит на брегот кај Њујорк

Сител - 31.01.2023

Откако 14 грбави китови (Megaptera novaeangliae), беа пронајдени угинати и насукани на источниот брег на САД од 1 декември 2022 година, сега уште еден се појави во Њујорк. Станува збор за грбав кит долг 7,6 метри.

Морето исфрли угинат кит на брегот кај Њујорк

Курир - 31.01.2023

Откако 14 грбави китови ( Megaptera novaeangliae ), беа пронајдени угинати и насукани на источниот брег на САД од 1 декември 2022 година, сега уште еден се појави во Њујорк. Станува збор за грбав кит долг 7,6 метри.

Морето исфрли угинат кит на брегот кај Њујорк

Бриф - 31.01.2023

Откако 14 грбави китови ( Megaptera novaeangliae ), беа пронајдени угинати и насукани на источниот брег на САД од 1 декември 2022 година, сега уште еден се појави во Њујорк. Станува збор за грбав кит долг 7,6 метри.

ВИДЕО: Огромен кит мистериозно се насука на брегот на Њујорк

ТВ21 - 31.01.2023

Од месец декември, 15 китови мистериозно се насукаа на источниот брег на САД, со неодамнешното насукање на грбав кит од 7,6 метри на бреговите на американската сојузна држава Њујорк. Научниците сè уште не знаат што го предизвикува тоа.

Огромен кит се насука на брегот на Њујорк

4NEWS - 31.01.2023

Од декември 15 китови мистериозно се насукаа на источниот брег на САД, со неодамнешното насукање на грбав кит од 7,6 метри на бреговите на американската сојузна држава Њујорк. Научниците сè уште не знаат што го предизвикува. “Тоа е машки грбав кит.

Морето исфрли угинат кит на брегот кај Њујорк

Либертас - 31.01.2023

Откако 14 грбави китови (Megaptera novaeangliae), беа пронајдени угинати и насукани на источниот брег на САД од 1 декември 2022 година, сега уште еден се појави во Њујорк. Станува збор за грбав кит долг 7,6 метри.

Морето исфрли угинат кит на брегот кај Њујорк

Независен - 31.01.2023

Откако 14 грбави китови ( Megaptera novaeangliae ), беа пронајдени угинати и насукани на источниот брег на САД од 1 декември 2022 година, сега уште еден се појави во Њујорк. Станува збор за грбав кит долг 7,6 метри.

Огромен кит мистериозно се насука на брегот на Њујорк/ВИДЕО

Вечер Прес - 31.01.2023

Откако 14 грбави китови (Megaptera novaeangliae), беа пронајдени угинати и насукани на источниот брег на САД од 1 декември 2022 година, сега уште еден се појави во Њујорк. Станува збор за грбав кит долг 7,6 метри.

Морето исфрли угинат кит на брегот кај Њујорк

Во Центар - 31.01.2023

Откако 14 грбави китови ( Megaptera novaeangliae ), беа пронајдени угинати и насукани на источниот брег на САД од 1 декември 2022 година, сега уште еден се појави во Њујорк. Станува збор за грбав кит долг 7,6 метри.

Огромен грбав кит мистериозно се насука на брегот на Њујорк (ВИДЕО)

МКД - 31.01.2023

Од декември на источниот брег на САД мистериозно се насукаа 15 китови, со тоа што неодамна се насука грбав кит од 7,6 метри на бреговите на американската сојузна држава Њујорк. Научниците сè уште не знаат што е причината.

Видео: Огромен грбав кит мистериозно се насука на брегот на Њујорк

Канал5 - 31.01.2023

Од декември, 15 китови мистериозно се насукаа на источниот брег на САД. Неодамна се насука и грбав кит од 7,6 метри на брегот на американската сојузна држава Њујорк. Научниците сè уште не знаат што го предизвикало тоа. "Тоа е машки грбав кит.

Огромен грбав кит мистериозно се насука на брегот на Њујорк

24Инфо - 31.01.2023

Од декември, 15 китови мистериозно се насукаа на источниот брег на САД. Неодамна се насука и грбав кит од 7,6 метри на брегот на американската сојузна држава Њујорк. Научниците сè уште не знаат што го предизвикало тоа. “Тоа е машки грбав кит.

Морето исфрли угинат кит на брегот кај Њујорк

MakPress - 31.01.2023

Откако 14 грбави китови (Megaptera novaeangliae), беа пронајдени угинати и насукани на источниот брег на САД од 1 декември 2022 година, сега уште еден се појави во Њујорк. Станува збор за грбав кит долг 7,6 метри.