TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хрватската модна компанија „Вартекс“ направи костум кој заштитува од вируси

Слободен Печат - 18.04.2021

Хрватската модна и текстилна компанија „Вартекс“ претстави новина на пазарот – машки костум со антивирусен премаз, за кој тврди дека го намалува можното присуство на повеќе од 99 отсто од вирусите во рок од два часа, но, исто така, истакнува дека не ...

Хрватите направија костум кој заштитува од вируси

Тера - 17.04.2021

Хрватската модна и текстилна компанија „Вартекс“ претстави новина на пазарот – машки костум со антивирусен премаз, за кој тврди дека го намалува можното присуство на повеќе од 99 проценти од вирусите во рок од два часа, но исто така истакнува дека ...