TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Четири најлоши навики кои го уништуваат видот

Кумановски м. - 24.11.2020

Одредени навики имаат штетно влијание врз нашите очи. Ако сте љубител на модерната технологија, би било препорачливо да ги промените. Гледање филмови на лаптоп или таблет Гледањето филмови, серии или читање долго време од лаптоп или таблет е многу ...

Четири лоши навики кои го оштетуваат видот

Кајгана - 24.11.2020

Одредени навики имаат штетно дејство за нашите очи. Доколку сте љубители на модерната технологија, веројатно сте се соочиле со одредени тешкотии кога станува збор за здравјето на очите и добриот вид. Кои навики влијаат при оштетувањето? 1.