TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ИН МЕМОРИАМ: Наќе Стојановски

Пулс24 - 14.05.2021

Роден во 1950 година во с.Растојца, Крушево, Македонец. Завршил Правен факултет. Стојановски беше пратеник во Собранието во три мандата, од 1991 до 1994, од 1994 до 1998 година и од 1998 до 2002 ...

Беше чест да се биде твој син: Македонија изгуби уште еден голем човек

Мастило - 14.05.2021

Поранешниот пратеник од редовите на владеачката СДСМ, Наќе Стојановски, почина на 71-годишна возраст. Беше народен избраник во три мандата, од 1991 до 1994, од 1994 до 1998 година и од 1998 до 2002 година.

Почина Наќе Стојановски, поранешен пратеник од редовите на СДСМ

Фактор - 14.05.2021

На 71-годишна возраст денеска почина Наќе Стојановски, поранешен пратеник од редовите на СДСМ. „Почина Наќе Стојановски, истакнат член на СДСМ, пратеник во три мандати, и вршител на други важни должности меѓу кои и директор на Централен регистар.

Почина Наќе Стојановски, поранешен пратеник од СДСМ

24Инфо - 14.05.2021

Денеска на 71-годишна возраст почина Наќе Стојановски, поранешен пратеник од редовите на СДСМ. Стојановски беше пратеник во Собранието во три мандата, од 1991 до 1994, од 1994 до 1998 година и од 1998 до 2002 година.

Почина Наќе Стојановски, поранешен пратеник од СДСМ

+инфо - 14.05.2021

На 71-годишна возраст денеска почина Наќе Стојановски, поранешен пратеник од редовите на СДСМ. Стојановски беше пратеник во Собранието во три мандата, од 1991 до 1994, од 1994 до 1998 година и од 1998 до 2002 година.

Почина Наќе Стојановски, поранешен пратеник од СДСМ

Либертас - 14.05.2021

На 71-годишна возраст денеска почина Наќе Стојановски, поранешен пратеник од редовите на СДСМ. Стојановски беше пратеник во Собранието во три мандата, од 1991 до 1994, од 1994 до 1998 година и од 1998 до 2002 година.

Почина Наќе Стојановски, поранешен пратеник од СДСМ

Слободен Печат - 14.05.2021

Денеска на 71-годишна возраст почина Наќе Стојановски, поранешен пратеник од редовите на СДСМ. Стојановски беше пратеник во Собранието во три мандата, од 1991 до 1994, од 1994 до 1998 година и од 1998 до 2002 ...

Почина Наќе Стојановски, поранешен пратеник од СДСМ

Република - 14.05.2021

Денеска на 71-годишна возраст почина Наќе Стојановски, поранешен пратеник од редовите на СДСМ. Стојановски беше пратеник во Собранието во три мандата, од 1991 до 1994, од 1994 до 1998 година и од 1998 до 2002 година.

Почина Наќе Стојановски, поранешен пратеник од СДСМ

Нетпрес - 14.05.2021

На 71-годишна возраст денеска почина Наќе Стојановски, поранешен пратеник од редовите на СДСМ. Стојановски беше пратеник во Собранието во три мандата, од 1991 до 1994, од 1994 до 1998 година и од 1998 до 2002 година.

Почина поранешен пратеник од СДСМ

Press24 - 14.05.2021

Денеска на 71-годишна возраст почина Наќе Стојановски, поранешен пратеник од редовите на СДСМ. Стојановски беше пратеник во Собранието во три мандата, од 1991 до 1994, од 1994 до 1998 година и од 1998 до 2002 ...

Почина поранешен пратеник на СДСМ

Курир - 14.05.2021

Денеска на 71-годишна возраст почина Наќе Стојановски, поранешен пратеник од редовите на СДСМ. Стојановски беше пратеник во Собранието во три мандата, од 1991 до 1994, од 1994 до 1998 година и од 1998 до 2002 година.

Почина поранешен пратеник од редовите на СДСМ

Локално - 14.05.2021

На 71-годишна возраст денеска починал Наќе Стојановски, поранешен пратеник од редовите на СДСМ. Стојановски беше пратеник во Собранието во три мандата, од 1991 до 1994, од 1994 до 1998 година и од 1998 до 2002 година.

Почина Наќе Стојановски, поранешен пратеник од СДСМ

Lider - 14.05.2021

Стојановски беше пратеник во Собранието во три мандата, од 1991 до 1994, од 1994 до 1998 година и од 1998 до 2002 година. Денеска на 71-годишна возраст почина Наќе Стојановски, поранешен пратеник од редовите на СДСМ.

Почина Наќе Стојановски, поранешен пратеник од редовите на СДСМ

ТВ21 - 14.05.2021

Денеска на 71-годишна возраст почина поранешниот пратеник од редовите на СДСМ, Наќе Стојановски. Оваа тажна вест ја обелодени министерката за одбрана Радмила Шеќеринска. „Почина Наќе Стојановски, истакнат член на СДСМ, пратеник во три мандати, и ...

Почина Наќе Стојановски, поранешен пратеник од СДСМ

Нова ТВ - 14.05.2021

Денеска на 71-годишна возраст почина Наќе Стојановски, поранешен пратеник од редовите на СДСМ. Стојановски беше пратеник во Собранието во три мандата, од 1991 до 1994, од 1994 до 1998 година и од 1998 до 2002 година.

Почина поранешниот пратеник на СДСМ, Наќе Стојановски

Centar - 14.05.2021

Денеска на 71-годишна возраст почина Наќе Стојановски, поранешен пратеник од редовите на СДСМ. Стојановски беше пратеник во Собранието во три мандата, од 1991 до 1994, од 1994 до 1998 година и од 1998 до 2002 ...