TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кривична пријава за хуманитарно здружение

Курир - 21.02.2020

Одделение за внатрешни работи Прилеп поднесе кривична пријава против Р.Т.(26) од Прилеп, поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела „измама“ и „фалсификување или уништување деловни книги“ и против правното лице Републичко здружение ...

Кривична пријава за хуманитарно здружение од Прилеп

Макфакс - 21.02.2020

Одделение за внатрешни работи Прилеп поднесе кривична пријава против Р.Т.(26) од Прилеп, поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела ,,измама“ и „фалсификување или уништување деловни книги“ и против правното лице Републичко здружение ...

Кривична за прилепчанец за измама и фалсификат, ветувал хуманитарна помош преку „Здружени срца“

+инфо - 21.02.2020

Одделение за внатрешни работи Прилеп поднесе кривична пријава против Р.Т.(26) од Прилеп, поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела ,,измама“ и „фалсификување или уништување деловни книги“ и против правното лице Републичко здружение ...

Кривична пријава за хуманитарно здружение

Нетпрес - 21.02.2020

Одделение за внатрешни работи Прилеп поднесе кривична пријава против Р.Т.(26) од Прилеп, поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела „измама“ и „фалсификување или уништување деловни книги“ и против правното лице Републичко здружение ...

Кривична пријава за прилепчанец поради измама за хуманитарен настан

MakPress - 22.02.2020

Одделение за внатрешни работи Прилеп поднесе кривична пријава против Р.Т.(26) од Прилеп, поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела ,,измама“ и „фалсификување или уништување деловни книги“ и против правното лице Републичко здружение ...

Кривична пријава против Р.Т.(26) од Прилеп

Опсервер - 22.02.2020

Одделение за внатрешни работи Прилеп поднесе кривична пријава против Р.Т.(26) од Прилеп, поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела ,,измама“ и „фалсификување или уништување деловни книги“ и против правното лице Републичко здружение ...