TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) Кои се новите членови на Комисијата за заштита од дискриминација

еМагазин - 12.01.2016

Собранието на Република Македонија вчера, со 62 гласа „за“ и еден против, ги избра Тони Науновски, Александар Даштевски, Александар Спасеновски, Нена Неновска - Георгиевска, Јован Ананиев, Ирфан Дехари и Беким Кадриу за членови на Комисијата за ...

Науновски и Даштевски во борба со дискриминацијата

Телма - 11.01.2016

Тони Науновски, Александар Даштевски и уште петмина политиколози и правници стануваат членови на Комисијата за заштита од дискриминација. Опозицијата смета дека ова е награда заради нивниот ангажман во одбраната на ВМРО ДПМНЕ од политичките бомби и ...

Избрани членовите на Комисијата за заштита од дискриминација

Локално - 11.01.2016

Собранието на Република Македонија доцна попладнево во рамки на 85. седница, со 62 гласа „за“ и еден против, ги избра Тони Науновски, Александар Даштевски, Александар Спасеновски, Нена Неновска – Георгиевска, Јован Ананиев, Ирфан Дехари и Беким ...

Жестока расправа за Науновски и Даштевски

Утрински - 11.01.2016

Двајцата колумнисти се предложени за членови во Комисијата за борба против дискриминација Номинирањето на универзитетските професори и колумнисти, Тони Науновски и Александар Даштевски, за членови во Комисијата за борба против дискриминација денеска ...

(ВИДЕО) Куновска: Изборот на Науновски и Даштевски е како Вељановски да го предложиме за Мис на Македонија

Либертас - 11.01.2016

Во Комисија за борба против дискриминација не може да членуваат луѓе кои покажале во низа свои настапи дека немаат блага претстава што е борба против дискриминацијата. Овие кандидати можат да членуваат само во Комисија за дискриминација, рече ...

Собранието ги избра членовите на Комисијата за заштита од дискриминација

24 Вести - 11.01.2016

Собранието на Република Македонија доцна попладнево во рамки на 85. седница, со 62 гласа „за“ и еден против, ги избра Тони Науновски, Александар Даштевски, Александар Спасеновски, Нена Неновска - Георгиевска, Јован Ананиев, Ирфан Дехари и Беким ...

(ВИДЕО) Куновска: Изборот на Науновски и Даштевски е како Вељановски да го предложиме за Мис на Македонија

Репортер - 11.01.2016

Во Комисија за борба против дискриминација не може да членуваат луѓе кои покажале во низа свои настапи дека немаат блага претстава што е борба против дискриминацијата. Овие кандидати можат да членуваат само во Комисија за дискриминација, рече ...

Собранието ги избра членовите на Комисијата за заштита од дискриминација

Lider - 11.01.2016

Собранието на Република Македонија доцна попладнево во рамки на 85. седница, со 62 гласа „за“ и еден против, ги избра Тони Науновски, Александар Даштевски, Александар Спасеновски, Нена Неновска – Георгиевска, Јован Ананиев, Ирфан Дехари и Беким ...

СОБРАНИЕ: Избрани членовите на Комисијата за заштита од дискриминација

Телеграф - 11.01.2016

Според пратениците од опозицијата предложените кандидати Тони Науновски и Александар Даштевски немаат кредибилитет да бидат членови на Комисијата, додека пратениците од владејачкото мнозинство сметаат дека предложените кандидати се универзитетски ...

Собранието ги избра членовите на Комисијата за заштита од дискриминација

Сител - 11.01.2016

Собранието на Република Македонија доцна попладнево во рамки на 85. седница, со 62 гласа „за“ и еден против, ги избра Тони Науновски, Александар Даштевски, Александар Спасеновски, Нена Неновска - Георгиевска, Јован Ананиев, Ирфан Дехари и Беким ...

Собранието ги избра членовите на Комисијата за заштита од дискриминација

Канал5 - 11.01.2016

Собранието на Република Македонија доцна попладнево во рамки на 85. седница, со 62 гласа „за“ и еден против, ги избра Тони Науновски, Александар Даштевски, Александар Спасеновски, Нена Неновска - Георгиевска, Јован Ананиев, Ирфан Дехари и Беким ...

Собранието ги избра членовите на Комисијата за заштита од дискриминација

Република - 11.01.2016

Собранието на Република Македонија доцна попладнево во рамки на 85. седница, со 62 гласа „за“ и еден против, ги избра Тони Науновски, Александар Даштевски, Александар Спасеновски, Нена Неновска – Георгиевска, Јован Ананиев, Ирфан Дехари и Беким ...

Собранието ги избра членовите на Комисијата за заштита од дискриминација

Утрински - 11.01.2016

Собранието на Република Македонија доцна попладнево во рамки на 85. седница, со 62 гласа „за“ и еден против, ги избра Тони Науновски, Александар Даштевски, Александар Спасеновски, Нена Неновска - Георгиевска, Јован Ананиев, Ирфан Дехари и Беким ...