TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Прилепчанец го држи рекородот за најпијан возач: Дувнал неверојатни бројки – полицијата се чудела

Курир - 25.12.2018

Истражувањата на РСПСБ покажуваат дека најголем број од сообраќајните незгоди, во кои учествуваат пијани возачи, завршуваат со сериозни и фатални последици. Најголем број од возачите, кои возеле под дејство на алкохол, патувале на кратко растојание ...

Прилепчанец го држи рекородот за најпијан возач: Дувнал 4,83 промили

Локално - 25.12.2018

Истражувањата на РСПСБ покажуваат дека најголем број од сообраќајните незгоди, во кои учествуваат пијани возачи, завршуваат со сериозни и фатални последици. Најголем број од возачите, кои возеле под дејство на алкохол, патувале на кратко растојание ...

Прилепчанец го држи рекородот за најпијан возач: На дрегерот се појавиле неверојатни бројки – полицијата се чудела

Сител - 25.12.2018

Истражувањата на РСПСБ покажуваат дека најголем број од сообраќајните незгоди, во кои учествуваат пијани возачи, завршуваат со сериозни и фатални последици. Најголем број од возачите, кои возеле под дејство на алкохол, патувале на кратко растојание ...

Прилепчанец го држи рекородот за најпијан возач: Дувнал неверојатни бројки – полицијата се чудела

iPortal - 25.12.2018

Истражувањата на РСПСБ покажуваат дека најголем број од сообраќајните незгоди, во кои учествуваат пијани возачи, завршуваат со сериозни и фатални последици. Најголем број од возачите, кои возеле под дејство на алкохол, патувале на кратко растојание ...