TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Николовски: Предвремени избори за да ја издржиме зимата 2023-та

Алсат-М - 26.11.2022

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николовски, во своето вечерашно гостување во емисијата „360 Степени“ на Алсат рече дека предвремени избори би било најдобро да се случат пролетта 2023-та година, бидејќи, како што вели, следната зима ќе ни ...

Николоски: Избори на пролет и нова влада за справување со енергетската и економска криза

Опсервер - 25.11.2022

Барањето за предвремени избори е потребно од причина што прво оваа влада има спорен легитимитет од самиот почеток, знаете дека се работи за еден збир од многу политички партии, помали и поголеми кои што ја држат оваа влада, а дополнително многу ...

Николоски: Избори на пролет и нова влада за справување со енергетската и економска криза

24Инфо - 25.11.2022

Барањето за предвремени избори е потребно од причина што прво оваа влада има спорен легитимитет од самиот почеток, знаете дека се работи за еден збир од многу политички партии, помали и поголеми кои што ја држат оваа влада, а дополнително многу ...

НИКОЛОСКИ: Избори на пролет и нова влада за справување со енергетската и економска криза

Денешен - 25.11.2022

Барањето за предвремени избори е потребно од причина што прво оваа влада има спорен легитимитет од самиот почеток, знаете дека се работи за еден збир од многу политички партии, помали и поголеми кои што ја држат оваа влада, а дополнително многу ...

Николоски: Избори на пролет и нова влада за справување со енергетската и економска криза

PressingTV - 25.11.2022

Барањето за предвремени избори е потребно од причина што прво оваа влада има спорен легитимитет од самиот почеток, знаете дека се работи за еден збир од многу политички партии, помали и поголеми кои што ја држат оваа влада, а дополнително многу ...

Николоски: Избори на пролет и нова влада, ќе освоиме најмалку 61 пратеник

Press24 - 25.11.2022

Барањето за предвремени избори е потребно од причина што прво оваа влада има спорен легитимитет од самиот почеток, знаете дека се работи за еден збир од многу политички партии, помали и поголеми кои што ја држат оваа влада, а дополнително многу ...

Николоски: Избори на пролет и нова влада за справување со енергетската и економска криза

MakPress - 26.11.2022

Барањето за предвремени избори е потребно од причина што прво оваа влада има спорен легитимитет од самиот почеток, знаете дека се работи за еден збир од многу политички партии, помали и поголеми кои што ја држат оваа влада, а дополнително многу ...

Николоски: Избори на пролет и нова влада за справување со енергетската и економска криза

Република - 26.11.2022

Барањето за предвремени избори е потребно од причина што прво оваа влада има спорен легитимитет од самиот почеток, знаете дека се работи за еден збир од многу политички партии, помали и поголеми кои што ја држат оваа влада, а дополнително многу ...

ЌЕ БАРА ЛИ ВМРО ДПМНЕ ПРЕДВРЕМЕНИ ИЗБОРИ: Николовски смета дека тие мора да се случат што побрзо

Фактор - 26.11.2022

Предвремени избори би било најдобро да се случат пролетта догодина, смета потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николовски. Тој, во гостувањето во емисијата „360 Степени“ на Алсат, рече дека следната зима ќе биде уште потешка, а актуелната ...

Николоски: Избори на пролет и нова влада, ќе освоиме најмалку 61 пратеник, за да не трпиме уцени од никого

Zoom - 26.11.2022

Барањето за предвремени избори е потребно од причина што прво оваа влада има спорен легитимитет од самиот почеток, знаете дека се работи за еден збир од многу политички партии, помали и поголеми кои што ја држат оваа влада, а дополнително многу ...