TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Одронот кај Сенце над 50 кубни метри камен и земја

24 Вести - 08.12.2019

Вработените на дебарската секција на „Македонија пат“ максимално се ангажрани во дорасчистувањето на одронот, кој утрово падна на патниот правец Дебар – Маврово, кај селото Сенце. Раководителот на секцијата Деар Лиманоски за МИА изјави дека дел од ...

Поради одрон во прекин сообраќајот на патот Маврови Анови – Дебар, кај Сенце

МКД - 08.12.2019

На патниот правец Р1202 Маврови Анови – Дебар кај село Сенце од 6:50 часот сообраќајот е во прекин поради одрон, информира ЈП „Македонија пат". Екипите на претпријатието работат на расчистување на одронот и нормализирање на сообраќајот.

Сообраќајот на патот Маврови Анови – Дебар по една коловозна лента

Сител - 08.12.2019

Од 09.00ч. сообраќајот на патниот правец Р1202 Маврови Анови – Дебар кој беше во прекин поради одрон, се одвива наизменично по една коловозна лента. Екипите на Ј.П Македонијапат работат на целосно расчистување на одронот и нормализирање на ...

Опасност на патот Маврови Анови-Дебар

Авто Магазин - 08.12.2019

Доцноесенските дождови се опасност за сообраќајот посебно на делници како што е патниот правец Р1202 Маврови Анови-Дебар. Имено, од утринава 9 часот заради одрон на патот се одвива отежнато, по наизменично една сообраќајна лента.

Одрон на патот Маврови Анови-Дебар, се вози по една лента

Gostivarpress.mk - 08.12.2019

Поради одрон, сообраќајот на патниот правец Р1202 Маврови Анови – Дебар, се одвива наизменично по една коловозна лента, информира Автомото Сојузот. Екипи на Ј.П. Македонија пат работат на целосно расчистување на одронот и нормализирање на ...

Поради одрон блокиран патот Маврови Анови - Дебар

Сител - 08.12.2019

На патниот правец Р1202 Маврови Анови – Дебар кај с.Сенце од 06.50ч. сообраќајот е во прекин поради одрон, соопшти ЈП Македонијапат. Екипите на Ј.П Македонијапат работат на расчистување на одронот и нормализирање на ...

Поради одрон во прекин сообраќајот на патот Маврови Анови – Дебар, кај Сенце

Локално - 08.12.2019

На патниот правец Р1202 Маврови Анови – Дебар кај село Сенце од 6:50 часот сообраќајот е во прекин поради одрон, информира ЈП „Македонија пат“. Екипите на претпријатието работат на расчистување на одронот и нормализирање на ...

Одрон го блокираше патот Маврови Анови – Дебар

MakPress - 08.12.2019

Поради одрон во прекин сообраќајот на патот Маврови Анови – Дебар, кај Сенце На патниот правец Р1202 Маврови Анови – Дебар кај село Сенце од 6:50 часот сообраќајот е во прекин поради одрон, информира ЈП „Македонија пат“.

Поради одрон во прекин сообраќајот на патот Маврови Анови – Дебар, кај Сенце

А1 On - 08.12.2019

На патниот правец Р1202 Маврови Анови – Дебар кај село Сенце од 6:50 часот сообраќајот е во прекин поради одрон, информира ЈП „Македонија пат“. Екипите на претпријатието работат на расчистување на одронот и нормализирање на ...

ФОТО: Одрон на патот Маврови Анови – Дебар, сообраќајот во прекин

ТВ21 - 08.12.2019

На патниот правец Р1202 Маврови Анови – Дебар кај село Сенце од 6:50 часот сообраќајот е во прекин поради одрон, информира ЈП „Македонија пат“. Екипите на претпријатието работат на расчистување на одронот и нормализирање на ...

Поради одрон во прекин сообраќајот на патот Маврови Анови – Дебар, кај Сенце

24Инфо - 08.12.2019

На патниот правец Р1202 Маврови Анови – Дебар кај село Сенце од 6:50 часот сообраќајот е во прекин поради одрон, информира ЈП „Македонија пат”. Екипите на претпријатието работат на расчистување на одронот и нормализирање на ...

Поради одрон во прекин сообраќајот на патот Маврови Анови – Дебар, кај Сенце

Канал5 - 08.12.2019

На патниот правец Р1202 Маврови Анови – Дебар кај село Сенце од 6:50 часот сообраќајот е во прекин поради одрон, информира ЈП „Македонија пат". Екипите на претпријатието работат на расчистување на одронот и нормализирање на сообраќајот.

Во прекин сообраќајот на патот Маврови Анови – Дебар поради одрон

iPortal - 08.12.2019

На патниот правец Р1202 Маврови Анови – Дебар кај село Сенце од 6:50 часот сообраќајот е во прекин поради одрон, информира ЈП „Македонија пат“. Екипите на претпријатието работат на расчистување на одронот и нормализирање на ...

Одрон го прекина сообраќајот на патот Маврови Анови – Дебар

+инфо - 08.12.2019

На патниот правец Маврови Анови – Дебар кај село Сенце од 6:50 часот сообраќајот е во прекин поради одрон, информира ЈП „Македонија пат“. Екипите на претпријатието работат на расчистување на одронот и нормализирање на ...

Сообраќајот на патниот правец Маврови Анови – Дебар по една коловозна лента

МКД - 08.12.2019

Од 09:00 часот сообраќајот на патниот правец Р1202 Маврови Анови – Дебар кој беше во прекин поради одрон, се одвива наизменично по една коловозна лента, информираат од ЈП „Македонија пат".

Сообраќајот на патниот правец Маврови Анови – Дебар по една коловозна лента

Слободен Печат - 08.12.2019

Екипите на претпријатието работат на целосно расчистување на одронот и нормализирање на сообраќајот по две коловозни ленти. Од 09:00 часот сообраќајот на патниот правец Р1202 Маврови Анови – Дебар кој беше во прекин поради одрон, се одвива ...

Сообраќајот на патниот правец Маврови Анови – Дебар по една коловозна лента

А1 On - 08.12.2019

Од 09:00 часот сообраќајот на патниот правец Р1202 Маврови Анови – Дебар кој беше во прекин поради одрон, се одвива наизменично по една коловозна лента, информираат од ЈП „Македонија пат“.

Поради одрон во прекин сообраќајот на патот Маврови Анови – Дебар, кај Сенце

Опсервер - 08.12.2019

На патниот правец Р1202 Маврови Анови – Дебар кај село Сенце од 6:50 часот сообраќајот е во прекин поради одрон, информира ЈП „Македонија пат“. Екипите на претпријатието работат на расчистување на одронот и нормализирање на ...

Сообраќајот на патниот правец Маврови Анови – Дебар по една коловозна лента

Опсервер - 08.12.2019

Од 09:00 часот сообраќајот на патниот правец Р1202 Маврови Анови – Дебар кој беше во прекин поради одрон, се одвива наизменично по една коловозна лента, информираат од ЈП „Македонија пат“.

Поради одрон во прекин сообраќајот на патот Маврови Анови- Дебар, кај Сенце

Курир - 08.12.2019

На патниот правец Р1202 Маврови Анови – Дебар кај село Сенце од 6:50 часот сообраќајот е во прекин поради одрон, информира ЈП „Македонија пат“. Екипите на претпријатието работат на расчистување на одронот и нормализирање на ...

Сообраќајот на патниот правец Маврови Анови – Дебар по една коловозна лента

Канал5 - 08.12.2019

Од 09:00 часот сообраќајот на патниот правец Р1202 Маврови Анови – Дебар кој беше во прекин поради одрон, се одвива наизменично по една коловозна лента, информираат од ЈП „Македонија пат".

Поради одрон во прекин сообраќајот на патот Маврови Анови-Дебар

Нетпрес - 08.12.2019

На патниот правец Р1202 Маврови Анови – Дебар кај село Сенце од 6:50 часот сообраќајот е во прекин поради одрон, информира ЈП „Македонија пат“. Екипите на претпријатието работат на расчистување на одронот и нормализирање на ...

Сообраќајот на патниот правец Маврови Анови- Дебар по една коловозна лента

Курир - 08.12.2019

Од 09:00 часот сообраќајот на патниот правец Р1202 Маврови Анови – Дебар кој беше во прекин поради одрон, се одвива наизменично по една коловозна лента, информираат од ЈП „Македонија пат“.

Одрон на патниот правец Маврови Анови – Дебар, сообраќајот по една коловозна лента

Вечер Прес - 08.12.2019

Од 09:00 часот сообраќајот на патниот правец Р1202 Маврови Анови – Дебар кој беше во прекин поради одрон, се одвива наизменично по една коловозна лента, информираат од ЈП „Македонија пат”.

Сообраќајот на патниот правец Маврови Анови – Дебар по една коловозна лента

Алсат-М - 08.12.2019

Од 09:00 часот сообраќајот на патниот правец Р1202 Маврови Анови – Дебар кој беше во прекин поради одрон, се одвива наизменично по една коловозна лента, информираат од ЈП „Македонија пат“.

ОПАСНОСТ НА ПАТОТ: Поради одрон блокиран патот Маврови Анови – Дебар

Магазин - 08.12.2019

На патниот правец Маврови Анови – Дебар кај с.Сенце од 06.50ч. сообраќајот за возила е во прекин поради одрон на патот, соопшти ЈП Македонија пат. Од утрово од 9 часот заради одрон на патот, сообраќајот се одвива отежнато, по наизменично една ...

Сообраќајот Маврови Анови – Дебар тргна по една коловозна лента

24Инфо - 08.12.2019

Од 09:00 часот сообраќајот на патниот правец Р1202 Маврови Анови – Дебар кој беше во прекин поради одрон, се одвива наизменично по една коловозна лента, информираат од ЈП „Македонија пат”.

Поради одрон во прекин сообраќајот на патот Маврови Анови – Дебар, кај Сенце

ММС - 08.12.2019

На патниот правец Р1202 Маврови Анови – Дебар кај село Сенце од 6:50 часот сообраќајот е во прекин поради одрон, информира ЈП „Македонија пат”. Екипите на претпријатието работат на расчистување на одронот и нормализирање на ...

Сообраќајот на патниот правец Маврови Анови – Дебар по една коловозна лента

ММС - 08.12.2019

Од 09:00 часот сообраќајот на патниот правец Р1202 Маврови Анови – Дебар кој беше во прекин поради одрон, се одвива наизменично по една коловозна лента, информираат од ЈП „Македонија пат”.

Одронот кај Сенце над 50 кубни метри камен и земја

Курир - 08.12.2019

Вработените на дебарската секција на „Македонија пат“ максимално се ангажрани во дорасчистувањето на одронот, кој утрово падна на патниот правец Дебар – Маврово, кај селото Сенце. Раководителот на секцијата Деар Лиманоски за МИА изјави дека дел од ...

Одронот кај Сенце над 50 кубни метри камен и земја

Сител - 08.12.2019

Вработените на дебарската секција на „Македонија пат“ максимално се ангажрани во дорасчистувањето на одронот, кој утрово падна на патниот правец Дебар – Маврово, кај селото Сенце. Раководителот на секцијата Деар Лиманоски за МИА изјави дека дел од ...

Одрон кај Сенце, над 50 кубни метри камен и земја

Нова ТВ - 08.12.2019

Вработените на дебарската секција на „Македонија пат“ максимално се ангажрани во дорасчистувањето на одронот, кој утрово падна на патниот правец Дебар – Маврово, кај селото Сенце. Раководителот на секцијата Деар Лиманоски за МИА изјави дека дел од ...

Одронот кај Сенце над 50 кубни метри камен и земја

Локално - 08.12.2019

Вработените на дебарската секција на „Македонија пат“ максимално се ангажрани во дорасчистувањето на одронот, кој утрово падна на патниот правец Дебар – Маврово, кај селото Сенце. Раководителот на секцијата Деар Лиманоски за МИА изјави дека дел од ...

Одронот кај Сенце над 50 кубни метри камен и земја

Канал5 - 08.12.2019

Вработените на дебарската секција на „Македонија пат" максимално се ангажрани во дорасчистувањето на одронот, кој утрово падна на патниот правец Дебар – Маврово, кај селото Сенце. Раководителот на секцијата Деар Лиманоски за МИА изјави дека дел од ...

Над 50 кубни метри камен и земја е одронот кој падна на патниот правец Дебар – Маврово

iPortal - 08.12.2019

Вработените на дебарската секција на „Македонија пат“ максимално се ангажирани во дорасчистувањето на одронот, кој утрово падна на патниот правец Дебар – Маврово, кај селото Сенце. Раководителот на секцијата Деар Лиманоски изјави дека дел од одронот ...

Одронот кај Сенце над 50 кубни метри камен и земја

ММС - 08.12.2019

Вработените на дебарската секција на „Македонија пат” максимално се ангажрани во дорасчистувањето на одронот, кој утрово падна на патниот правец Дебар – Маврово, кај селото Сенце. Раководителот на секцијата Деар Лиманоски за МИА изјави дека дел од ...

Одронот на патот Дебар - Маврово над 50 кубни метри камен и земја

MakPress - 08.12.2019

Вработените на дебарската секција на „Македонија пат“ максимално се ангажрани во дорасчистувањето на одронот, кој утрово падна на патниот правец Дебар – Маврово, кај селото Сенце. Раководителот на секцијата Деар Лиманоски за МИА изјави дека дел од ...

Одронот кај Сенце над 50 кубни метри камен и земја

Опсервер - 08.12.2019

Вработените на дебарската секција на „Македонија пат“ максимално се ангажрани во дорасчистувањето на одронот, кој утрово падна на патниот правец Дебар – Маврово, кај селото Сенце. Раководителот на секцијата Деар Лиманоски за МИА изјави дека дел од ...

Одрон кај Сенце го блокираше патот - Над 50 кубни метри камен и земја

Press24 - 08.12.2019

Вработените на дебарската секција на „Македонија пат“ максимално се ангажрани во дорасчистувањето на одронот, кој утрово падна на патниот правец Дебар – Маврово, кај селото Сенце. Раководителот на секцијата Деар Лиманоски за МИА изјави дека дел од ...