TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ново онлајн искуство: Пролетен саем – на kniga.mk

Вечер Прес - 20.04.2021

На првата македонска интернет-книжарница – www.kniga.mk годинава ќе се одржи традиционален пролетен саем на книгата. Новото онлајн саемско искуство кое започна вчера ќе трае до 30 април. “Веб-книжарницата која речиси 20 години ги поврзува книгите и ...

Прв онлајн Саем на книга

PressingTV - 20.04.2021

Првата македонска интернет-книжарница добива нов изглед и ја продолжува традицијата на организирање пролетен Саем на книгата. Ново онлајн саемско искуство од 19 до 30 април на првата македонска интернет-книжарница – www.kniga.mk .

Не пропуштајте да го посетите пролетниот Саем на книгата на kniga.mk!

Убавина и Здравје - 20.04.2021

Првата македонска интернет-книжарница добива нов изглед и ја продолжува традицијата на организирање пролетен Саем на книгата Ново онлајн саемско искуство од 19 до 30 април на првата македонска интернет-книжарница – www.kniga.mk .

Прв онлајн Саем на книга на првата македонска интернет-книжарница

Независен - 19.04.2021

Првата македонска интернет-книжарница добива нов изглед и ја продолжува традицијата на организирање пролетен Саем на книгата Ново онлајн саемско искуство од 19 до 30 април на првата македонска интернет-книжарница – www.kniga.mk .

Онлајн Саем на книга.мк до крајот на месецот

Fashionel - 19.04.2021

Магијата на книгите е што можеш да отпатуваш каде и да посакаш, без да се помрднеш од место. А во ова време на пандемија можеме и да купиме книга без да се помрднеме од место, благодарение на онлајн продавниците.

Прв онлајн Саем на книга на kniga.mk

Опсервер - 19.04.2021

19 април 2021 Првата македонска интернет-книжарница добива нов изглед и ја продолжува традицијата на организирање пролетен Саем на книгата Ново онлајн саемско искуство од 19 до 30 април на првата македонска интернет-книжарница – www.kniga.mk .

70% попуст на книги и бесплатна достава – Прв онлајн Саем на книга

iPortal - 19.04.2021

Првата македонска интернет-книжарница добива нов изглед и ја продолжува традицијата на организирање пролетен Саем на книгата. Ново онлајн саемско искуство од 19 до 30 април на првата македонска интернет-книжарница – www.kniga.mk .

Прв онлајн Саем на книга на kniga.mk

ММС - 19.04.2021

Веќе традиционалниот пролетен Саем на книга и покрај пандемиските околности ќе ги израдува своите читатели. Првата македонска интернет-книжарница добива нов изглед и продолжува со организирање на Саемот на книгата.

Прв онлајн Саем на книга на kniga.mk

MakPress - 19.04.2021

Првата македонска интернет-книжарница добива нов изглед и ја продолжува традицијата на организирање пролетен Саем на книгата Ново онлајн саемско искуство од 19 до 30 април на првата македонска интернет-книжарница – www.kniga.mk.