TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Руски медиум пишува дека Русија сака да отвори воена база во Србија

МКД - 10.08.2022

Во Србија би можела да се појави руска воена база која ќе врши различни извиднички задачи и ќе ја надгледува околината, смета рускиот воен експерт и историчар Борис Јулин, а пренесува Лента, многу читан руски портал кој од 2020 година е во ...

Руски експерт: Русија планира да гради воена база во Србија

Press24 - 09.08.2022

Руските медиуми пишуваат дека Русија планира да изгради воена база која ќе има извидувачки задачи и ќе ја следи средината во Србија, кажал воениот експерт и историчар Борис Јулин. Воениот експерт Јулин за „ лентра .ру“ вели дека не знае какви ...

Русија размислува да гради воена база во Србија?

Локално - 08.08.2022

Во Србија би можела да се појави руска воена база која ќе извршува различни извидувачки задачи и ќе ја следи животната средина, смета рускиот воен експерт и историчар Борис Јулин, пренесува lenta.ru, нашироко читан руски портал во сопственост на ...

Русија размислува да изгради воена база во Србија?

Сител - 09.08.2022

Русија размислува да изгради руска воена база која ќе извршува различни извидувачки задачи и ќе ја следи животната средина во Србија, смета рускиот воен експерт и историчар Борис Јулин, пренесува lenta.ru , нашироко читан руски портал во сопственост ...

Русија ќе гради воена база во Србија ?!

Курир - 09.08.2022

Русија размислува да изгради руска воена база која ќе извршува различни извидувачки задачи и ќе ја следи животната средина во Србија, смета рускиот воен експерт и историчар Борис Јулин, пренесува lenta.ru, нашироко читан руски портал во сопственост ...

Русија ќе гради воена база во Србија ?!

Република - 09.08.2022

Русија размислува да изгради руска воена база која ќе извршува различни извидувачки задачи и ќе ја следи животната средина во Србија, смета рускиот воен експерт и историчар Борис Јулин, пренесува lenta.ru, нашироко читан руски портал во сопственост ...

Русија ќе гради воена база во Србија?!

Нетпрес - 09.08.2022

Русија размислува да изгради руска воена база која ќе извршува различни извидувачки задачи и ќе ја следи животната средина во Србија, смета рускиот воен експерт и историчар Борис Јулин, пренесува lenta.ru, нашироко читан руски портал во сопственост ...

Дали Русија ќе гради воена база во Србија?

Фактор - 09.08.2022

Русија планира да гради воена база во Србија. Руските медиуми пишуваат дека земјата планира да изгради воена база која ќе има извидувачки задачи и ќе ја следи средината во Србија. Вакви информации споделил воениот експерт и историчар Борис Јулин.