TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Полицијата на нозе: Исчезна маж во водите на Вардар

Centar - 22.03.2019

Непознат маж исчезнал во водите на Вардар, на излез од Гостивар, а полицијата веќе четири часа трага заедно пожарникарите. Во полицијата денеска околу 16 часот било пријавено дека во водите на Вардар во близина на селото Мало Турчане било забележано ...

Се трага по машко лице кое паднало во Вардар во Гостивар

Gostivarpress.mk - 22.03.2019

Полицијата неколку часа трага по машко лице, кое било забележано попладнево во водите на реката Вардар во Гостивар. Според информациите од СВР Тетово, околу 16 часот, жител на гостиварско Мало Турчане пријавил дека во водите на Вардар близу Мало ...

Маж исчезнал во водите на Вардар

MakPress - 22.03.2019

Припадници на полицијата и пожарникари повеќе од три часа трагаат по маж кој паднал во водите на Вардар на излезот од Гостивар. Гостиварец во полиција пријавил дека околу 16 часот во близина на селото Мало Турчане забележал тело на маж кое го носела ...

Маж исчезнал во водите на Вардар

А1 On - 22.03.2019

Припадници на полицијата и пожарникари повеќе од три часа трагаат по маж кој паднал во водите на Вардар на излезот од Гостивар. Гостиварец во полиција пријавил дека околу 16 часот во близина на селото Мало Турчане забележал тело на маж кое го носела ...

Маж исчезнал во водите на Вардар

Вечер - 22.03.2019

Припадници на полицијата и пожарникари повеќе од три часа трагаат по маж кој паднал во водите на Вардар на излезот од Гостивар. Гостиварец во полиција пријавил дека околу 16 часот во близина на селото Мало Турчане забележал тело на маж кое го носела ...

Маж исчезнал во водите на Вардар

Локално - 22.03.2019

Припадници на полицијата и пожарникари повеќе од три часа трагаат по маж кој паднал во водите на Вардар на излезот од Гостивар. Гостиварец во полиција пријавил дека околу 16 часот во близина на селото Мало Турчане забележал тело на маж кое го носела ...

Маж падна во Вардар

Република - 22.03.2019

Припадници на полицијата и пожарникари повеќе од три часа трагаат по маж кој паднал во водите на Вардар на излезот од Гостивар. Гостиварец во полиција пријавил дека околу 16 часот во близина на селото Мало Турчане забележал тело на маж кое го носела ...

Полицајци и пожарникари три часа трагаат по маж кој паднал во Вардар

Курир - 22.03.2019

Припадници на полицијата и пожарникари повеќе од три часа трагаат по маж кој паднал во водите на Вардар на излезот од Гостивар. Гостиварец во полиција пријавил дека околу 16 часот во близина на селото Мало Турчане забележал тело на маж кое го носела ...

Полицајци и пожарникари три часа трагаат по маж кој паднал во Вардар

Нетпрес - 22.03.2019

Припадници на полицијата и пожарникари повеќе од три часа трагаат по маж кој паднал во водите на Вардар на излезот од Гостивар. Гостиварец во полиција пријавил дека околу 16 часот во близина на селото Мало Турчане забележал тело на маж кое го носела ...

Маж исчезнал во водите на Вардар

24Инфо - 22.03.2019

Припадници на полицијата и пожарникари повеќе од три часа трагаат по маж кој паднал во водите на Вардар на излезот од Гостивар. Гостиварец во полиција пријавил дека околу 16 часот во близина на селото Мало Турчане забележал тело на маж кое го носела ...

Полицајци и пожарникари неколку часа трагаат по маж кој паднал во Вардар

Press24 - 22.03.2019

Припадници на полицијата и пожарникари повеќе од три часа трагаат по маж кој паднал во водите на Вардар на излезот од Гостивар. Гостиварец во полиција пријавил дека околу 16 часот во близина на селото Мало Турчане забележал тело на маж кое го носела ...

Полицајци и пожарникари трагаат по маж во водите на Вардар кај Гостивар

МКД - 22.03.2019

Полицајци и пожарникари повеќе од три часа трагаат по маж кој паднал во водите на Вардар на излезот од Гостивар, јавува МИА. Гостиварец во полиција пријавил дека околу 16 часот во близина на селото Мало Турчане забележал тело на маж кое го носела ...

Маж исчезнал во водите на Вардар

Н.Македонија - 22.03.2019

Припадници на полицијата и пожарникари повеќе од три часа трагаат по маж кој паднал во водите на Вардар на излезот од Гостивар. Гостиварец во полиција пријавил дека околу 16 часот во близина на селото Мало Турчане забележал тело на маж кое го носела ...

Маж исчезнал во водите на Вардар

Бриф - 22.03.2019

Припадници на полицијата и пожарникари повеќе од три часа трагаат по маж кој паднал во водите на Вардар на излезот од Гостивар. Гостиварец во полиција пријавил дека околу 16 часот во близина на селото Мало Турчане забележал тело на маж кое го носела ...

Маж исчезнал во водите на Вардар

ММС - 22.03.2019

Припадници на полицијата и пожарникари повеќе од три часа трагаат по маж кој паднал во водите на Вардар на излезот од Гостивар. Припадници на полицијата и пожарникари повеќе од три часа трагаат по маж кој паднал во водите на Вардар на излезот од ...

Се трага по маж кој го однеле водите на Вардар

Фактор - 22.03.2019

Полицајци и пожарникари повеќе од три часа трагаат по маж кој паднал во водите на Вардар на излезот од Гостивар. Гостиварец во полиција пријавил дека околу 16 часот во близина на селото Мало Турчане забележал тело на маж кое го носела водата.

Маж исчезнал во водите на Вардар

Независен - 22.03.2019

Припадници на полицијата и пожарникари повеќе од три часа трагаат по маж кој паднал на водите на Вардар на излезот од Гостивар. Гостиварец во полиција пријавил дека околу 16 часот во близина на селото Мало Турчане забележал тело на маж кое го носела ...

Маж исчезнал во водите на Вардар

1tv - 22.03.2019

Припадници на полицијата и пожарникари повеќе од три часа трагаат по маж кој паднал во водите на Вардар на излезот од Гостивар. Гостиварец во полиција пријавил дека околу 16 часот во близина на селото Мало Турчане забележал тело на маж кое го носела ...

Маж вечерва исчезнал во водите на Вардар, интензивна потрага во гостиварско

Сител - 22.03.2019

Припадници на полицијата и пожарникари повеќе од три часа трагаат по маж кој паднал во водите на Вардар на излезот од Гостивар. Гостиварец во полиција пријавил дека околу 16 часот во близина на селото Мало Турчане забележал тело на маж кое го носела ...

Маж вечерва исчезнал во водите на Вардар, интензивна потрага во гостиварско

ТВ21 - 22.03.2019

Припадници на полицијата и пожарникари повеќе од три часа трагаат по маж кој паднал во водите на Вардар на излезот од Гостивар. Гостиварец во полиција пријавил дека околу 16 часот во близина на селото Мало Турчане забележал тело на маж кое го носела ...

Маж вечерва исчезнал во водите на Вардар, интензивна потрага во гостиварско

4NEWS - 22.03.2019

Припадници на полицијата и пожарникари повеќе од три часа трагаат по маж кој паднал во водите на Вардар на излезот од Гостивар. Гостиварец во полиција пријавил дека околу 16 часот во близина на селото Мало Турчане забележал тело на маж кое го носела ...

Во Вардар кај Гостивар вчера исчезна маж

Пулс24 - 23.03.2019

Припадници на полицијата и пожарникари повеќе од три часа вчера трагаа по маж кој паднал во водите на Вардар на излезот од Гостивар. Во полиција било пријавено дека околу 16 часот во близина на селото Мало Турчане е забележано тело на маж кое го ...

Маж исчезнал во водите на Вардар

Либертас - 23.03.2019

Гостиварец во полиција пријавил дека околу 16 часот во близина на селото Мало Турчане забележал тело на маж кое го носела водата. Тој се обидел да го извлече, но не успеал. Во близина на селото Балиндол го изгубил од вид по што била повикана ...

Продолжува потрагата по маж кој исчезна во водите на Вардар во близина на Балиндол

1tv - 23.03.2019

Полициски екипи изутрината ја започнаа потрагата по маж кој вчера попладне исчезна во водите на Вардар во близина на гостиварското село Балиндол. Припадници на полицијата и пожарникари до доцна синоќа го пребаруваа коритото во обид да го лоцираат ...

Продолжува потрагата по момчето кој исчезна во водите на Вардар во близина на Балиндол

Алфа - 23.03.2019

Полициски екипи изутрината ја започнаа потрагата по маж кој вчера попладне исчезна во водите на Вардар во близина на гостиварското село Балиндол. Припадници на полицијата и пожарникари до доцна синоќа го пребаруваа коритото во обид да го лоцираат ...

Продолжува потрагата по маж кој исчезна во водите на Вардар во близина на Балиндол

Вечер - 23.03.2019

Полициски екипи изутрината ја започнаа потрагата по маж кој вчера попладне исчезна во водите на Вардар во близина на гостиварското село Балиндол. Припадници на полицијата и пожарникари до доцна синоќа го пребаруваа коритото во обид да го лоцираат ...

Продолжува потрагата по маж кој исчезна во водите на Вардар во близина на Балиндол

Локално - 23.03.2019

Полициски екипи изутрината ја започнаа потрагата по маж кој вчера попладне исчезна во водите на Вардар во близина на гостиварското село Балиндол. Припадници на полицијата и пожарникари до доцна синоќа го пребаруваа коритото во обид да го лоцираат ...

Продолжува потрагата по маж кој исчезна во водите на Вардар во близина на Балиндол

24 Вести - 23.03.2019

Полициски екипи изутрината ја започнаа потрагата по маж кој вчера попладне исчезна во водите на Вардар во близина на гостиварското село Балиндол. Припадници на полицијата и пожарникари до доцна синоќа го пребаруваа коритото во обид да го лоцираат ...

Продолжува потрагата по маж кој исчезна во водите на Вардар во близина на Балиндол

Либертас - 23.03.2019

Полициски екипи изутрината ја започнаа потрагата по маж кој вчера попладне исчезна во водите на Вардар во близина на гостиварското село Балиндол. Припадници на полицијата и пожарникари до доцна синоќа го пребаруваа коритото во обид да го лоцираат ...

Продолжува потрагата по маж кој исчезна во водите на Вардар

Н.Македонија - 23.03.2019

Полициски екипи изутрината ја започнаа потрагата по маж кој вчера попладне исчезна во водите на Вардар во близина на гостиварското село Балиндол. Припадници на полицијата и пожарникари до доцна синоќа го пребаруваа коритото во обид да го лоцираат ...

Полиција и пожарникари на терен: Се трага по мажот кој падна во Вардар

Press24 - 23.03.2019

Полициски екипи изутрината ја започнаа потрагата по маж кој вчера попладне исчезна во водите на Вардар во близина на гостиварското село Балиндол. Припадници на полицијата и пожарникари до доцна синоќа го пребаруваа коритото во обид да го лоцираат ...

Продолжува потрагата по маж кој исчезна во водите на Вардар во близина на Балиндол

MTM - 23.03.2019

Припадници на полицијата и пожарникари до доцна синоќа го пребаруваа коритото во обид да го лоцираат човекот на кого претходно неколкумина граѓани се обиделе да му помогнат и да го извлечат од реката.

Продолжува потрагата по маж кој исчезна во водите на Вардар во близина на Балиндол

Сител - 23.03.2019

Полициски екипи изутрината ја започнаа потрагата по маж кој вчера попладне исчезна во водите на Вардар во близина на гостиварското село Балиндол. Припадници на полицијата и пожарникари до доцна синоќа го пребаруваа коритото во обид да го лоцираат ...

Продолжува потрагата по маж кој исчезна во водите на Вардар во близина на Балиндол

Канал5 - 23.03.2019

Полициски екипи изутрината ја започнаа потрагата по маж кој вчера попладне исчезна во водите на Вардар во близина на гостиварското село Балиндол. Припадници на полицијата и пожарникари до доцна синоќа го пребаруваа коритото во обид да го лоцираат ...

Потрагата продолжува: Во водите на Вардар се бара тело на младо момче

Курир - 23.03.2019

Полициски екипи изутрината ја продолжија потрагата по маж кој вчера попладне исчезна во водите на Вардар во близина на гостиварското село Балиндол. Припадници на полицијата и пожарникари до доцна синоќа го пребаруваа коритото во обид да го лоцираат ...

Се трага по маж кој исчезна во водите на Вардар

еМагазин - 23.03.2019

Полициски екипи изутрината ја започнаа потрагата по маж кој вчера попладне исчезна во водите на Вардар во близина на гостиварското село Балиндол. Припадници на полицијата и пожарникари до доцна синоќа го пребаруваа коритото во обид да го лоцираат ...

Полицијата сѐ уште го бара момчето кое исчезна во Вардар

МКД - 23.03.2019

Полициски екипи изутрината ја започнаа потрагата по маж кој вчера попладне исчезна во водите на Вардар во близина на гостиварското село Балиндол. Припадници на полицијата и пожарникари до доцна синоќа го пребаруваа коритото во обид да го лоцираат ...

Продолжува потрагата по маж кој исчезна во водите на Вардар во близина на Балиндол

MakPress - 23.03.2019

Полициски екипи изутрината ја започнаа потрагата по маж кој вчера попладне исчезна во водите на Вардар во близина на гостиварското село Балиндол. Припадници на полицијата и пожарникари до доцна синоќа го пребаруваа коритото во обид да го лоцираат ...

Продолжува потрагата по маж кој исчезна во водите на Вардар во близина на Балиндол

ММС - 23.03.2019

Полициски екипи изутрината ја започнаа потрагата по маж кој вчера попладне исчезна во водите на Вардар во близина на гостиварското село Балиндол. Припадници на полицијата и пожарникари до доцна синоќа го пребаруваа коритото во обид да го лоцираат ...