TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кај турски државјанин на ГП „Табановце“ пронајдени непријавени 31 000 евра

А1 On - 01.04.2023

Непријавени 31 000 евра се пронајдени вчера при преглед на патничко возило „порше кајен“ со романски национални ознаки на граничниот премин „Табановце“. Како што информира МВР, преглед на возилото управувано од Ј.О.

Турски државјанин сакал да помине на „Табановце“ со непријавени 31.000 евра

Макфакс - 01.04.2023

Вчера на Граничниот премин Табановце, полицијата изврши преглед врз автомобил „порше кајен“ со романски национални ознаки, управуван од Ј.О.(60) од Република Турција. При прегледот во возилото биле пронајдени и одземени непријавени парични средства ...

При преглед кај турски државјанин на ГП Табановце пронајдена поголема сума непријавени пари, следува пријава

ТВ21 - 01.04.2023

На 31.03.2023 на Граничен премин Табановце од страна на полициски службеници од Полициска станица Табановце е извршен преглед на патничко возило „порше кајен“ со романски национални ознаки, управувано од Ј.О.(60) од Република Турција.

Турчин се обидел со голема сума непријавени пари да помине на „Табановце“

Скопје инфо - 01.04.2023

На 31.03.2023 на Граничен премин Табановце од страна на полициски службеници од Полициска станица Табановце е извршен преглед на патничко возило „порше кајен“ со романски национални ознаки, управувано од Ј.О.(60) од Република Турција.

Над 30.000 евра пронајдени кај Турчин на Табановце

Кумановски м. - 01.04.2023

Над 30.000 евра пронашле граничните служби на ГП Табановце кај турски државјанин кој се обидел да влезе во Македонија. – На 31.03.2023 на Граничен премин Табановце од страна на полициски службеници од Полициска станица Табановце е извршен преглед на ...

На ГП Табановце кај турски државјанин пронајдена поголема непријавена сума на пари

Курир - 01.04.2023

На 31.03.2023 на Граничен премин Табановце од страна на полициски службеници од Полициска станица Табановце е извршен преглед на патничко возило „порше кајен“ со романски национални ознаки, управувано од Ј.О.(60) од Република Турција.

Турчин сакал да помине на Табановце со огромна сума на пари, ама го фатила полицијата

Press24 - 01.04.2023

На 31.03.2023 на Граничен премин Табановце од страна на полициски службеници од Полициска станица Табановце е извршен преглед на патничко возило „порше кајен“ со романски национални ознаки, управувано од Ј.О.(60) од Република Турција.

Турски државјанин преку Табановце сакал да изнесе 31.000 евра – следува пријава!

4NEWS - 01.04.2023

На 31.03.2023 на Граничен премин Табановце од страна на полициски службеници од Полициска станица Табановце е извршен преглед на патничко возило „порше кајен“ со романски национални ознаки, управувано од Ј.О.(60) од Република Турција.

Турчин на Табановце фатен со 31.000 евра

24Инфо - 01.04.2023

На 31.03.2023 на Граничен премин Табановце од страна на полициски службеници од Полициска станица Табановце е извршен преглед на патничко возило „порше кајен” со романски национални ознаки, управувано од Ј.О.(60) од Република Турција.

На ГП Табановце кај турски државјанин пронајдена поголема непријавена сума на пари

Lider - 01.04.2023

На 31.03.2023 на Граничен премин Табановце од страна на полициски службеници од Полициска станица Табановце е извршен преглед на патничко возило „порше кајен“ со романски национални ознаки, управувано од Ј.О.(60) од Република Турција.

(ФОТО) На ГП Табановце пронајдена поголема сума непријавени пари кај турски државјанин

Порта - 01.04.2023

На 31.03.2023 на Граничен премин Табановце од страна на полициски службеници од Полициска станица Табановце е извршен преглед на патничко возило „порше кајен“ со романски национални ознаки, управувано од Ј.О.(60) од Република Турција.

Кај турски државјанин на ГП „Табановце“ пронајдени непријавени 31 000 евра

Локално - 01.04.2023

Непријавени 31 000 евра се пронајдени вчера при преглед на патничко возило „порше кајен“ со романски национални ознаки на граничниот премин „Табановце“. Како што информира МВР, преглед на возилото управувано од Ј.О.

Кај турски државјанин на ГП „Табановце“ пронајдени непријавени 31 000 евра

Опсервер - 01.04.2023

– Непријавени 31 000 евра се пронајдени вчера при преглед на патничко возило „порше кајен“ со романски национални ознаки на граничниот премин „Табановце“. Како што информира МВР, преглед на возилото управувано од Ј.О.

На ГП Табановце пронајдена поголема сума непријавени пари кај Турчин

Сител - 01.04.2023

Пронајдена поголема сума на пари кај Турчин на граничен премин Табановце. - На 31.03.2023 на Граничен премин Табановце од страна на полициски службеници од Полициска станица Табановце е извршен преглед на патничко возило „порше кајен“ со романски ...

Кај турски државјанин на ГП „Табановце“ пронајдени непријавени 31 000 евра

Бриф - 01.04.2023

Непријавени 31 000 евра се пронајдени вчера при преглед на патничко возило „порше кајен“ со романски национални ознаки на граничниот премин „Табановце“. Како што информира МВР, преглед на возилото управувано од Ј.О.

ТУРЧИН НЕ ПРИЈАВИЛ 31 000 ЕВРА Сакал да ги помине преку граница

+инфо - 01.04.2023

Непријавени 31 000 евра се пронајдени вчера при преглед на патничко возило „порше кајен“ со романски национални ознаки на граничниот премин „Табановце“. Како што информира МВР, преглед на возилото управувано од Ј.О.

Кај турски државјанин на ГП „Табановце“ пронајдени непријавени 31 000 евра

Либертас - 01.04.2023

Непријавени 31 000 евра се пронајдени вчера при преглед на патничко возило „порше кајен“ со романски национални ознаки на граничниот премин „Табановце“. Како што информира МВР, преглед на возилото управувано од Ј.О.

Турчин во „порше“ со голема сума евра фатен на „Табановце“

Република - 01.04.2023

Вчера на Граничен премин Табановце од страна на полициски службеници од Полициска станица Табановце е извршен преглед на патничко возило „порше кајен“ со романски национални ознаки, управувано од Ј.О.(60) од Република Турција.

Во романско возило, кај турски државјанин пронајдени непријавени 31.000 евра

МКД - 01.04.2023

Непријавени 31.000 евра се пронајдени вчера при преглед на патничко возило „порше кајен“ со романски национални ознаки на граничниот премин „Табановце“. Како што информира МВР, преглед на возилото управувано од Ј.О.

Кај турски државјанин на ГП „Табановце“ пронајдени непријавени 31 000 евра

Во Центар - 01.04.2023

Непријавени 31 000 евра се пронајдени вчера при преглед на патничко возило „порше кајен“ со романски национални ознаки на граничниот премин „Табановце“. Како што информира МВР, преглед на возилото управувано од Ј.О.

Кај турски државјанин на ГП „Табановце“ пронајдени непријавени 31.000 евра

еМагазин - 01.04.2023

Непријавени 31.000 евра се пронајдени вчера при преглед на патничко возило „порше кајен“ со романски национални ознаки на граничниот премин „Табановце“. Како што информира МВР, преглед на возилото управувано од Ј.О.

Труски државјанин се обидел да изнесе преку Табановце непријавени над 30.000 евра

Нетпрес - 01.04.2023

Во петокот на Граничниот премин Табановце од страна на полициски службеници од Полициска станица Табановце е извршен преглед на патничко возило „порше кајен“ со романски национални ознаки, управувано од 60-годишниот турски државјанин Ј.О..

Кај турски државјанин на ГП „Табановце“ пронајдени непријавени 31.000 евра

Телма - 01.04.2023

Непријавени 31.000 евра се пронајдени вчера при преглед на патничко возило „порше кајен“ со романски национални ознаки на граничниот премин „Табановце“. Како што информира МВР, преглед на возилото управувано од Ј.О.

Турски државјанин сакал да помине на „Табановце“ со непријавени 31.000 евра

Centar - 01.04.2023

Вчера на Граничниот премин Табановце, полицијата изврши преглед врз автомобил „порше кајен“ со романски национални ознаки, управуван од Ј.О.(60) од Република Турција. При прегледот во возилото биле пронајдени и одземени непријавени парични средства ...

Кај турски државјанин на ГП „Табановце“ пронајдени непријавени 31 000 евра

Канал5 - 01.04.2023

Непријавени 31 000 евра се пронајдени вчера при преглед на патничко возило „порше кајен“ со романски национални ознаки на граничниот премин „Табановце“. Како што информира МВР, преглед на возилото управувано од Ј.О.

Tурски државјанин во автомобил „порше кајен“ се обидел да внесе непријавени 31 000 евра

MakPress - 01.04.2023

Непријавени 31 000 евра се пронајдени вчера при преглед на патничко возило „порше кајен“ со романски национални ознаки на граничниот премин „Табановце“. Како што информира МВР, преглед на возилото управувано од Ј.О.

Турски државјанин фатен со непријавени 31 илјади евра, сакал да премине граница

Фактор - 01.04.2023

Државјанин на Турција вчера е уапсен на граничниот премин Табановце бидејќи не пријавил голема количина на пари. Како што објави МВР, тој во возилото имал сокриено 31 илјада евра, кои не ги пријавил на граница, поради што тој е задржан, а средствата ...