TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Издание на Викенд Медиа Фестивал од 20. до 23. Септември

Фактор - 11.07.2018

На единаесеттото издание на Викенд Медиа Фестивал, кое ќе се одржи од 20. до 23. Септември , 2018 година , во старата фабрика за тутун во Ровињ , ќе се соберат професионалци од комуникациската индустрија од целиот Регион.

Ги “претресуваме” релевантните теми во индустријата: Mоже ли да му верувате на вашиот мобилен и дали претседателите ги ...

IT.mk - 11.07.2018

Weekend Media Festival и оваа година од 20-ти до 23-ти во Ровињ ќе собере професионалци од индустријата за комуникации во регионот. Во предавањата, трибини и работилници “претресени” ќе бидат сите актуелни теми и трендови, од политиката и ...

11. Weekend Media Festival ќе се одржи од 20 до 23 септември во Ровињ

Иновативност - 11.07.2018

Weekend Media Festival по единаесетти пат, ќе се одржи оваа година, од 20 до 23 септември во старата фабрика за тутун во Ровињ и ќе собере професионалци од комуникациската индустрија од целиот регион.

Ги „претресуваме“ сите теми важни за индрустријата – На Weekend дознајте дали можете да му верувате на својот мобилен и ...

Smartportal - 10.07.2018

Загреб, 10 јули 2018 – Weekend Media Festival во своето единаесетто издание и оваа година од 20 до 23 септември во старата фабрика за тутун во Ровињ ќе ги собере професионалците од комуникациската индустрија од целиот регион.