TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Реализиран првиот лет на новата авионска линија Охрид – Виена

А1 On - 17.11.2018

На охридскиот аеродром „Свети Апостол Павле“ попладнево слета првиот авион на компанијата „Визер“ со 161 патник на новата редовна авионска линија од Виена. Генералниот директор на „ТАВ Македонија“, Алпер Ерсој на свеченоста организирана по овој ...

Охрид воздушно се поврза со Виена, за почеток два, а од декември три лета неделно кон австриската престолнина

OhridNews - 17.11.2018

На аеродромот „Св. Апостол Павле“ во Охрид, попладнево беше пречекан првиот авион од Виена на нискобуџетната компанија „Визер“, со што и официјално започна да функционира директната линија од престолнината на Австрија кон најголемиот туристилки ...

Реализиран првиот лет на новата авионска линија Охрид – Виена

Сител - 17.11.2018

На охридскиот аеродром „Свети Апостол Павле“ попладнево слета првиот авион на компанијата „Визер“ со 161 патник на новата редовна авионска линија од Виена. Генералниот директор на „ТАВ Македонија“, Алпер Ерсој на свеченоста организирана по овој ...

Охрид воздушно се поврза со Виена, за почеток два, а од декември три лета неделно кон австриската престолнина

Локално - 17.11.2018

На аеродромот „Св. Апостол Павле“ во Охрид, попладнево беше пречекан првиот авион од Виена на нискобуџетната компанија „Визер“, со што и официјално започна да функционира директната линија од престолнината на Австрија кон најголемиот туристилки ...

Промоција на директна авионска линија Охрид – Виена

Вечер - 16.11.2018

На охридскиот аеродром „Свети Апостол Павле” денеска попладне ќе слета првиот авион на компанијата „Визер” на новата редовна авионска линија од и кон Виена. Покрај сезонските, тоа ќе биде третиот директен редовен авионски лет што оперира од ...

Утре стартува директната авиолинија Виена-Охрид

OhridNews - 16.11.2018

Со пригодна церемонија, утре, на охридскиот аеродром Св. Апостол Павле, ќе биде пречекан авионот од Виена со што се означува стартот на директните летови Охрид-Виена со авиокомпанијата Wizz Air.

Реализиран првиот лет на новата авионска линија Охрид – Виена

24Инфо - 17.11.2018

Реализиран првиот лет на новата авионска линија Охрид – Виена На охридскиот аеродром „Свети Апостол Павле“ попладнево слета првиот авион на компанијата „Визер“ со 161 патник на новата редовна авионска линија од Виена.

Промоција на директна авионска линија Охрид – Виена

24Инфо - 16.11.2018

На охридскиот аеродром „Свети Апостол Павле” денеска попладне ќе слета првиот авион на компанијата „Визер” на новата редовна авионска линија од и кон Виена. Покрај сезонските, тоа ќе биде третиот директен редовен авионски лет што оперира од ...

Австрија станува нов дојдовен пазар за туристи во Охрид: Тргна првиот лет на линија Охрид -Виена

Вечер - 17.11.2018

На охридскиот аеродром „Свети Апостол Павле” попладнево слета првиот авион на компанијата „Визер” со 161 патник на новата редовна авионска линија од Виена. Генералниот директор на „ТАВ Македонија”, Алпер Ерсој на свеченоста организирана по овој ...

Од утре директна авионска линија од Виена до Охрид

Фокус - 16.11.2018

На охридскиот аеродром „Свети Апостол Павле“ утре попладне ќе слета првиот авион на компанијата „Визер“ на новата редовна авионска линија од и кон Виена. Покрај сезонските, тоа ќе биде третиот директен редовен авионски лет што оперира од охридскиот ...

Охрид доби директна авиолинија со Виена, ќе се лета двапати неделно

+инфо - 17.11.2018

На охридскиот аеродром „Свети Апостол Павле“ попладнево слета првиот авион на компанијата „Визер“ со 161 патник на новата редовна авионска линија од Виена. Генералниот директор на „ТАВ Македонија“, Алпер Ерсој на свеченоста организирана по овој ...

Од утре директна авионска линија од Виена до Охрид

Алфа - 16.11.2018

На охридскиот аеродром „Свети Апостол Павле“ утре попладне ќе слета првиот авион на компанијата „Визер“ на новата редовна авионска линија од и кон Виена. Покрај сезонските, тоа ќе биде третиот директен редовен авионски лет што оперира од охридскиот ...

„Визер“ го реaлизира првиот лет од новата редовна линија Охрид – Виена

еМагазин - 17.11.2018

На охридскиот аеродром „Свети Апостол Павле“ попладнево слета првиот авион на компанијата „Визер“ со 161 патник на новата редовна авионска линија од Виена. Генералниот директор на „ТАВ Македонија“, Алпер Ерсој на свеченоста организирана по овој ...

Промоција на директна авионска линија Охрид – Виена

Локално - 16.11.2018

На охридскиот аеродром „Свети Апостол Павле“ денеска попладне ќе слета првиот авион на компанијата „Визер“ на новата редовна авионска линија од и кон Виена. Покрај сезонските, тоа ќе биде третиот директен редовен авионски лет што оперира од ...

Охриѓани ќе летаат за Виена по двапати во седмицата

Фокус - 17.11.2018

На охридскиот аеродром „Свети Апостол Павле“ попладнево слета првиот авион на компанијата „Визер“ со 161 патник на новата редовна авионска линија од Виена. Генералниот директор на „ТАВ Македонија“, Алпер Ерсој на свеченоста организирана по овој ...

Во Охрид ќе слета првиот авион од новата директна линија со Виена

+инфо - 16.11.2018

На охридскиот аеродром „Свети Апостол Павле“ денеска попладне ќе слета првиот авион на компанијата „Визер“ на новата редовна авионска линија од и кон Виена. Покрај сезонските, тоа ќе биде третиот директен редовен авионски лет што оперира од ...

Реализиран првиот лет на новата авионска линија Охрид – Виена

Независен - 17.11.2018

На охридскиот аеродром „Свети Апостол Павле“ попладнево слета првиот авион на компанијата „Визер“ со 161 патник на новата редовна авионска линија од Виена. Генералниот директор на „ТАВ Македонија“, Алпер Ерсој на свеченоста организирана по овој ...

Од утре директна авионска линија од Виена до Охрид

МКД - 16.11.2018

На охридскиот аеродром „Свети Апостол Павле“ утре попладне ќе слета првиот авион на компанијата „Визер“ на новата редовна авионска линија од и кон Виена. Покрај сезонските, тоа ќе биде третиот директен редовен авионски лет што оперира од охридскиот ...

Од утре директна авионска линија од Виена до Охрид

А1 On - 16.11.2018

На охридскиот аеродром „Свети Апостол Павле“ утре попладне ќе слета првиот авион на компанијата „Визер“ на новата редовна авионска линија од и кон Виена. Покрај сезонските, тоа ќе биде третиот директен редовен авионски лет што оперира од охридскиот ...

Од утре директна авионска линија од Виена до Охрид

Бриф - 16.11.2018

На охридскиот аеродром „Свети Апостол Павле“ утре попладне ќе слета првиот авион на компанијата „Визер“ на новата редовна авионска линија од и кон Виена. Покрај сезонските, тоа ќе биде третиот директен редовен авионски лет што оперира од охридскиот ...

Од утре директна авионска линија од Виена до Охрид

Курир - 16.11.2018

На охридскиот аеродром „Свети Апостол Павле” утре попладне ќе слета првиот авион на компанијата „Визер” на новата редовна авионска линија од и кон Виена. Покрај сезонските, тоа ќе биде третиот директен редовен авионски лет што оперира од охридскиот ...

Промоција на директна авионска линија Охрид – Виена

Канал5 - 16.11.2018

На охридскиот аеродром „Свети Апостол Павле" денеска попладне ќе слета првиот авион на компанијата „Визер" на новата редовна авионска линија од и кон Виена. Покрај сезонските, тоа ќе биде третиот директен редовен авионски лет што оперира од ...

Од денеска директна авионска линија Охрид – Виена

Press24 - 16.11.2018

На охридскиот аеродром „Свети Апостол Павле“ денеска попладне ќе слета првиот авион на компанијата „Визер“ на новата редовна авионска линија од и кон Виена. Покрај сезонските, тоа ќе биде третиот директен редовен авионски лет што оперира од ...

Промоција на директна авионска линија Охрид – Виена

Независен - 16.11.2018

На охридскиот аеродром „Свети Апостол Павле“ денеска попладне ќе полета првиот авион на компанијата „Визер“ на новата редовна авионска линија од Охрид кон Виена. Покрај сезонските, тоа ќе биде третиот директен редовен авионски лет што оперира од ...

Од утре директна авионска линија од Виена до Охрид

Н.Македонија - 16.11.2018

На охридскиот аеродром „Свети Апостол Павле“ утре попладне ќе слета првиот авион на компанијата „Визер“ на новата редовна авионска линија од и кон Виена. Покрај сезонските, тоа ќе биде третиот директен редовен авионски лет што оперира од охридскиот ...

Промоција на директна авионска линија Охрид – Виена

Сител - 16.11.2018

На охридскиот аеродром „Свети Апостол Павле“ денеска попладне ќе слета првиот авион на компанијата „Визер“ на новата редовна авионска линија од и кон Виена. Покрај сезонските, тоа ќе биде третиот директен редовен авионски лет што оперира од ...

Од денеска директна авионска линија од Виена до Охрид

Скопје инфо - 16.11.2018

На охридскиот аеродром „Свети Апостол Павле“ денеска попладне ќе слета првиот авион на компанијата „Визер“ на новата редовна авионска линија од и кон Виена. Покрај сезонските, тоа ќе биде третиот директен редовен авионски лет што оперира од ...

Промоција на директна авионска линија Охрид – Виена

MTM - 16.11.2018

На охридскиот аеродром „Свети Апостол Павле" денеска попладне ќе слета првиот авион на компанијата „Визер" на новата редовна авионска линија од и кон Виена. Покрај сезонските, тоа ќе биде третиот директен редовен авионски лет што оперира од ...

Промоција на директна авионска линија Охрид – Виена

Денар - 16.11.2018

На охридскиот аеродром „Свети Апостол Павле“ денеска попладне ќе слета првиот авион на компанијата „Визер“ на новата редовна авионска линија од и кон Виена. Покрај сезонските, тоа ќе биде третиот директен редовен авионски лет што оперира од ...

Од утре стартува директна авио-линија меѓу Виена и Охрид

Иновативност - 16.11.2018

На охридскиот аеродром „Свети Апостол Павле“ утре попладне ќе слета првиот авион на компанијата „Визер“ на новата редовна авионска линија од и кон Виена. Покрај сезонските, тоа ќе биде третиот директен редовен авионски лет што оперира од охридскиот ...

Охрид- Виена е новата редовна линија на охридскиот аеродром

Слободен Печат - 17.11.2018

На охридскиот аеродром „Свети Апостол Павле” денеска попладне ќе слета првиот авион на компанијата „Визер” на новата редовна авионска линија од и кон Виена. Покрај сезонските, тоа ќе биде третиот директен редовен авионски лет што оперира од ...