TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Некст тајм“ ќе настапи на патрониот празник на општина Илинден

Макфакс - 22.07.2019

Групата „Некст тајм“ ќе настапи на одбележување на патрониот празник на Општина Илинден, што ќе се одржи в недела, 28 јули, со поќеток во 20:30 часот во амфитеатарот на паркот „Галерија на отворено“, пред Домот на култура „Илинден“.

Општина Илинден ќе го одбележи патрониот празник со настап на групата „Некст Тајм“

Курир - 22.07.2019

На 28.07.2019 година (недела) со почеток во 20:30 часот, во амфитеатарот на паркот „Галерија на отворено“, пред Домот на култура „Илинден“, во населба Илинден, под мотото „Со Илинден традицијата продолжува“, на свечен начин ќе биде одбележан ...

„Некст тајм“ ќе настапи на патрониот празник на општина Илинден

24Инфо - 22.07.2019

Групата „Некст тајм“ ќе настапи на одбележување на патрониот празник на општина Илинден, што ќе се одржи в недела, 28 јули, со почеток во 20:30 часот во амфитеатарот на паркот „Галерија на отворено“, пред Домот на култура „Илинден“.

Општина Илинден ќе го одбележи патрониот празник со настап на групата „Некст Тајм“

Скопје инфо - 22.07.2019

На 28.07.2019 година (недела) со почеток во 20:30 часот, во амфитеатарот на паркот „Галерија на отворено“, пред Домот на култура „Илинден“, во населба Илинден, под мотото „Со Илинден традицијата продолжува“, на свечен начин ќе биде одбележан ...

Општина Илинден ќе го одбележи патрониот празник со настап на групата „Некст Тајм“

Нетпрес - 22.07.2019

На 28.07.2019 година (недела) со почеток во 20:30 часот, во амфитеатарот на паркот „Галерија на отворено“, пред Домот на култура „Илинден“, во населба Илинден, под мотото „Со Илинден традицијата продолжува“, на свечен начин ќе биде одбележан ...