TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Макпетрол“ третпат прогласен за најпосакуван работодавач помеѓу нафтените компании

Фактор - 18.04.2024

Посетителите на специјализираниот интернет-портал за пребарување работни места Вработување.ком за 2023 година го прогласија „Макпетрол“ за најпосакуван работодавач помеѓу нафтените компании.

„Макпетрол“ најпосакуван работодавач помеѓу нафтените компании за 2023 година

Црнобело

„Макпетрол“ најпосакуван работодавач помеѓу нафтените компании за 2023 година

МКД

„Макпетрол“ најпосакуван работодавач помеѓу нафтените компании за 2023 година

еМагазин

„Макпетрол“ третпат прогласен за најпосакуван работодавач помеѓу нафтените компании

Бизнис Вести

„Макпетрол“ најпосакуван работодавач помеѓу нафтените компании за 2023 година

Независен

„Макпетрол“ третпат прогласен за најпосакуван работодавач помеѓу нафтените компании

360 степени

„Алкалоид“ најпосакуван работодавач за 2023 година – апсолутен победник според „Вработување.ком“

Црнобело - 18.04.2024

„За една успешна и амбициозна компанија огромен предизвик е да се одржат високото ниво на организациска култура, фокусот на резултати и високото ниво на етички вредности. ’Алкалоид’ секогаш се стреми да ги регрутира најдобрите кандидати на пазарот ...

„Алкалоид“ најпосакуван работодавач за 2023 година – апсолутен победник според „Вработување.ком“

Бизнис Вести

„Алкалоид“ најпосакуван работодавач за 2023 година – апсолутен победник според „Вработување.ком“

еМагазин

„Алкалоид“ најпосакуван работодавач за 2023 година – апсолутен победник според „Вработување.ком“

Пари

„Алкалоид“ најпосакуван работодавач за 2023 година – апсолутен победник според „Вработување.ком“

Скопје инфо

Алкалоид“ најпосакуван работодавач за 2023 година – апсолутен победник според „Вработување.ком

Либертас

„Алкалоид“ најпосакуван работодавач за 2023 година – апсолутен победник според „Вработување.ком“

Нетпрес

Факултети Денар Независен +инфо Фокус Локално Press24 Фактор

„Работодавач на Годината“: Алкалоид апсолутен победник, Пивара, Телеком и ТАВ меѓу најатрактивните компании за ...

Локално - 18.04.2024

Синоќа 17 Април 2024 во Хотелoт Лимак, Скопје се случи втората по ред Манифестација за избор на наjпосакуван работодавач „Работодавач на годината“, а во организација на првиот сајт за огласи за работни места во земјава „Вработување.ком“.

Вработување.ком: Утре ќе се избира Работодавач на годината

МКД - 16.04.2024

Утре во скопскиот хотел Лимак ќе се одржи манифестацијата „Работодавач на годината“ во организација на првиот македонски сајт за пребарување на работни места Вработување.ком. На оваа манифестација ќе бидат доделени наградите за Најпосакувани ...

Алкалоид“ најпосакуван работодавач за 2023 година

Алфа - 18.04.2024

„За една успешна и амбициозна компанија огромен предизвик е да се одржат високото ниво на организациска култура, фокусот на резултати и високото ниво на етички вредности. ’Алкалоид’ секогаш се стреми да ги регрутира најдобрите кандидати на пазарот ...

„Алкалоид“ најпосакуван работодавач за 2023 година

МКД

„Aлкалоид“ најпосакуван работодавач за 2023 година

24 Вести

„Алкалоид“ најпосакуван работодавач за 2023 година – апсолутен победник според „Вработување.ком“

Слободен Печат

„Алкалоид“ е прогласена за најпосакувана македонска компанија за работа за 2023

Сакам да кажам - 18.04.2024

„Алкалоид“ АД Скопје по вторпат е прогласен за победник за најатрактивен работодавач, односно најпосакувана македонска компанија за работа за 2023 година. Компанијата победи врз основа на неколку критериуми: следење на интересот за објавите и за ...