TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пенс: Со сите потребни средства НАСА да стигне на Марс и на Месечината

Нетпрес - 21.02.2020

НАСА треба да соработува со приватниот сектор, истакна потпретседателот Мајк Пенс во обраќањето за целите на американската вселенска ...

Пенс: Со сите потребни средства НАСА да стигне на Марс и на Месечината

Канал5 - 20.02.2020

НАСА треба да соработува со приватниот сектор, истакна потпретседателот Мајк Пенс во обраќањето за целите на американската вселенска програма. Враќањето на американски астронаути на Месечината во 2024 година, а потоа испраќање пионери на Марс ...