TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Прилеп отворена изложбата „Изгубениот свет на сефардските Евреи од Западен Балкан“

Сител - 25.09.2018

Во изложбениот салон на Центарот за култура „Марко Цепенков“ денеска беше отворена изложбата „Изгубениот свет на сефардските Евреи од Западен Балкан“ што Центарот ја реализираше во соработка со Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите од ...

Во Прилеп отворена изложбата „Изгубениот свет на сефардските Евреи од Западен Балкан“

А1 On - 25.09.2018

Во изложбениот салон на Центарот за култура „Марко Цепенков“ денеска беше отворена изложбата „Изгубениот свет на сефардските Евреи од Западен Балкан“ што Центарот ја реализираше во соработка со Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите од ...

Изложба „Изгубениот свет на сефардските Евреи од западниот Балкан“ во Прилеп

Макфакс - 24.09.2018

Утре, 25 септември, во 12 часот во ликовниот салон на Центарот за култура „Марко Цепенков“ ќе биде отворена изложбата „Изгубениот свет на сефардските Евреи од западниот Балкан“, што е проект на Центропа и Меморијалниот центар на холокаустот на ...

Утре изложба „Изгубениот свет на сефардските Евреи од западниот Балкан“ во Прилеп

Шеталиште - 24.09.2018

Во вторник 25 септември 2018 г.во 12.00 часот во ликовниот салон од ЦК„Марко Цепенков“ ќе биде отворена изложбата „Изгубениот свет на сефардските Евреи од западниот Балкан“, што е проект на Центропа и Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите ...

Во Прилеп отворена изложбата „Изгубениот свет на сефардските Евреи од Западен Балкан“

Либертас - 25.09.2018

Во изложбениот салон на Центарот за култура „Марко Цепенков“ денеска беше отворена изложбата „Изгубениот свет на сефардските Евреи од Западен Балкан“ што Центарот ја реализираше во соработка со Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите од ...

Утре ќе биде отворена изложбата „Изгубениот свет на сефардските Евреи од западниот Балкан

Бизнис Вести - 24.09.2018

Во вторник 25 септември 2018 г.во 12.00 часот во ликовниот салон од ЦК„Марко Цепенков“ ќе биде отворена изложбата „Изгубениот свет на сефардските Евреи од западниот Балкан“, што е проект на Центропа и Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите ...

Во Прилеп: Изгубениот свет на сефардските Евреи…

Вечер - 24.09.2018

Во ликовниот салон на ЦК „Марко Цепенков“ во Прилеп утре (25 септември) во 12 часот ќе биде отворена изложбата „Изгубениот свет на сефардските Евреи од западниот Балкан“, што е проект на Центропа и Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите од ...

Изложбата „Изгубениот свет на сефардските Евреи од западен Балкан“ пред прилепчани

Н.Македонија - 25.09.2018

Денеска на пладне во ликовниот салон од ЦК „Марко Цепенков“ во Прилеп ќе биде отворена изложбата „Изгубениот свет на сефардските Евреи од западниот Балкан“, што е проект на Центропа и Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите од Македонија.

Изложба „Изгубениот свет на сефардските Евреи од Западниот Балкан“

Курир - 25.09.2018

Во Центарот за култура „Марко Цепенков“ во Прилеп денеска напладне ќе биде отворена изложбата „Изгубениот свет на сефардските Евреи од Западниот Балкан“ – проект на „Центропа“ и Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите од Македонија.

Изложба „Изгубениот свет на сефардските Евреи од Западниот Балкан“

Локално - 25.09.2018

Во Центарот за култура „Марко Цепенков“ во Прилеп денеска напладне ќе биде отворена изложбата „Изгубениот свет на сефардските Евреи од Западниот Балкан“ – проект на „Центропа“ и Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите од Македонија.

Изложба „Изгубениот свет на сефардските Евреи од Западниот Балкан“

А1 On - 25.09.2018

Во Центарот за култура „Марко Цепенков“ во Прилеп денеска напладне ќе биде отворена изложбата „Изгубениот свет на сефардските Евреи од Западниот Балкан“ – проект на „Центропа“ и Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите од Македонија.

Изложба „Изгубениот свет на сефардските Евреи од Западниот Балкан“

Стандард - 25.09.2018

Во Центарот за култура „Марко Цепенков“ во Прилеп денеска напладне ќе биде отворена изложбата „Изгубениот свет на сефардските Евреи од Западниот Балкан“ – проект на „Центропа“ и Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите од Македонија.

Изложба „Изгубениот свет на сефардските Евреи од Западниот Балкан“

1tv - 25.09.2018

Во Центарот за култура „Марко Цепенков“ во Прилеп денеска напладне ќе биде отворена изложбата „Изгубениот свет на сефардските Евреи од Западниот Балкан“ – проект на „Центропа“ и Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите од Македонија.