TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Црн ден во Велика Британија: Рекордни 6.643 случаи на ковид-19 за 24 часа

Слободен Печат - 24.09.2020

Британија пријави 6.643 нови случаи на зараза со ковид-19, што, според официјалните податоци, претставува рекорден број на инфицирани лица за еден ден и претставува знак дека државата ја погодил вториот бран на пандемијата .

Рекорден број заразени со Ковид-19 во еден ден во Велика Британија

Опсервер - 24.09.2020

– Британија пријави 6.643 нови случаи на зараза со Ковид-19, што, според официјалните податоци, претставува рекорден број на инфицирани лица за еден ден и е знак дека државата ја погодил вториот бран на пандемијата.

Рекордна бројка на новозаразени во европското жариште на вирустот

Макфакс - 24.09.2020

Велика Британија пријави 6.634 нови случаи на инфекција со коронавирус, што е рекорден број на заразени за еден ден и е знак дека земјата е погодена од вториот бран на пандемијата. Денешниот врв на вториот бран е многу поголем отколку во април и ...

Рекордна бројка на новозаразени во европското жариште на вирустот

Опсервер - 24.09.2020

Велика Британија пријави 6.634 нови случаи на инфекција со коронавирус, што е рекорден број на заразени за еден ден и е знак дека земјата е погодена од вториот бран на пандемијата. Денешниот врв на вториот бран е многу поголем отколку во април и ...

Рекордна бројка на новозаразени во европското жариште на вирустот

Вечер - 24.09.2020

Велика Британија пријави 6.634 нови случаи на инфекција со коронавирус, што е рекорден број на заразени за еден ден и е знак дека земјата е погодена од вториот бран на пандемијата. Денешниот врв на вториот бран е многу поголем отколку во април и ...

Рекордна бројка на новозаразени во европското жариште на вирусот

Н.Македонија - 24.09.2020

Велика Британија пријави 6.634 нови случаи на инфекција со коронавирус, што е рекорден број на заразени за еден ден и е знак дека земјата е погодена од вториот бран на пандемијата. Денешниот врв на вториот бран е многу поголем отколку во април и ...

Рекордна бројка на новозаразени во европското жариште на вирусот

Точка - 24.09.2020

Велика Британија пријави 6.634 нови случаи на инфекција со коронавирус, што е рекорден број на заразени за еден ден и е знак дека земјата е погодена од вториот бран на пандемијата. Денешниот врв на вториот бран е многу поголем отколку во април и ...

Рекорден број заразени со Ковид-19 во еден ден во Велика Британија

Курир - 24.09.2020

Британија пријави 6.643 нови случаи на зараза со Ковид-19, што, според официјалните податоци, претставува рекорден број на инфицирани лица за еден ден и е знак дека државата ја погодил вториот бран на пандемијата.

Велика Британија ја зафати вториот бран на коронакриза

+инфо - 24.09.2020

Беше соопштрено дека уште 40 лица починале од вчера, но здравствените власти наведоа дека за време на првиот бран се регистрирале по 1.000 жртви на вирусот дневно. Британија пријави 6.643 нови случаи на зараза со Ковид-19, што, според официјалните ...

Рекорден број заразени со Ковид-19 во еден ден во Велика Британија

24Инфо - 24.09.2020

Британија пријави 6.643 нови случаи на зараза со Ковид-19, што, според официјалните податоци, претставува рекорден број на инфицирани лица за еден ден и е знак дека државата ја погодил вториот бран на пандемијата.

Рекорден број заразени со Ковид-19 во еден ден во Велика Британија

Либертас - 24.09.2020

Британија пријави 6.643 нови случаи на зараза со Ковид-19, што, според официјалните податоци, претставува рекорден број на инфицирани лица за еден ден и е знак дека државата ја погодил вториот бран на пандемијата.