TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Владата веројатно ќе донесе одлука за замрзување на цените на оснвните прехрамбени производи

24 Вести - 03.12.2021

Најверојанто ќе донесеме одлука за замрзнување на продажните цени на основните пренхранбени производи пред се на лебот, млекото, брашното, шеќерот, оризот, зејтинот, а можеби и на месото, открива министерот за економија Крешник Бектеши во интервју ...

Владата ќе ги замрзнува цените во маркетите

Алсат-М - 03.12.2021

Откако цените на храната се „вивнаа до небо“ ресорниот министер Крешник Бектеши се реши на следната владина седница да побара од владата да се замрзнат цените на основните прехранбени призводи.

Министерот Бектеши најавува одлука за замрзнување на цените на брашното, шеќерот, оризот, маслото…

360 степени - 03.12.2021

Ова го навестува во интервју за емисијата Трилинг на ТВ 24 која ќе се емитува вечерва Владата наскоро ќе ги замрзне продажните цени на основните прехранбени производи, пред се – брашно, шеќер, ориз, зејтин, можеби и на месото.

Бектеши: Најверојатно ќе се замрзнат цените на основните прехранбени производи

Локално - 03.12.2021

Министерот за економија, Крешник Бектеши информира дека и Македонија, по теркот на Србија, размислува да ги замрзне цените на основните прехранбени производи. -Во склоп на Министерството за економија, секторот за трговија ги направи пресметките во ...

Бектеши најави замрзнување на цените на основните продукти

Фактор - 03.12.2021

Министерот за економија Крешник Бектеши во емисијата „Трилинг“ што ќе се емитува вечерва, најави замзнување на цените на основните прехранбени продукти од страна на Владата. - Наскоро ќе ги замрзнеме продажните цени на основните прехранбени ...

Министерот Бектеши најавува: Замрзнување на цените на брашното, зејтинот, шеќерот, месото…

Zoom - 03.12.2021

Владата наскоро ќе ги замрзне продажните цени на основните прехранбени производи, пред се – брашно, шеќер, ориз, зејтин, можеби и на месото. Ова го невести министерот за економија Крешник Бектеши во интервју за вечерното издание на тв омнибусот ...

Ќе се замрзуваат цените на брашно, шеќер, ориз, а можеби и на маслото и месото

Скопје1 - 03.12.2021

Владата наскоро ќе ги замрзне продажните цени на основните прехранбени производи, пред сѐ – брашно, шеќер, ориз, маслото за готвење, а можеби и на месото. Ова го навестува министерот за економија Крешник Бектеши во интервју за емисијата „Трилинг“ на ...

Бектеши најавува одлука за замрзнување на цените на брашното, шеќерот, оризот, маслото…

Либертас - 03.12.2021

Владата наскоро ќе ги замрзне продажните цени на основните прехранбени производи, пред сѐ – брашно, шеќер, ориз, маслото за готвење, а можеби и на месото. Ова го навестува министерот за економија Крешник Бектеши во интервју за емисијата „Трилинг“ на ...

Бектеши најавува замрзнување на цените на брашното, шеќерот, оризот, маслото, можеби и месото

Република - 03.12.2021

Владата наскоро ќе ги замрзне продажните цени на основните прехранбени производи, пред сѐ – брашно, шеќер, ориз, маслото за готвење, а можеби и на месото. Ова го навестува министерот за економија Крешник Бектеши во интервју за емисијата „Трилинг“ на ...

Бектеши најавува замрзнување на цените на брашното, шеќерот, оризот, маслото…

МКД - 03.12.2021

Владата наскоро ќе ги замрзне продажните цени на основните прехранбени производи, пред сѐ – брашно, шеќер, ориз, маслото за готвење, а можеби и на месото, најавува министерот за економија Крешник Бектеши во интервју за емисијата „Трилинг“ на ТВ 24.

Ќе се замрзнуваат цените на брашно, шеќер, ориз, а можеби и на маслото и месото

Lider - 03.12.2021

Владата наскоро ќе ги замрзне продажните цени на основните прехранбени производи, пред сѐ – брашно, шеќер, ориз, маслото за готвење, а можеби и на месото. Ова го навестува министерот за економија Крешник Бектеши во интервју за емисијата „Трилинг“ на ...

Ќе има замрзнување на цените на храната, најави Бектеши

Скопје инфо - 03.12.2021

Министерот за економија Крешник Бектеши во емисијата „Трилинг“ што ќе се емитува вечерва, најави замзнување на цените на основните прехранбени продукти од страна на Владата. – Наскоро ќе ги замрзнеме продажните цени на основните прехранбени ...

Ќе се замрзуваат цените на брашното, шеќерот, оризот, а можеби и на маслото и месото

Курир - 03.12.2021

Владата наскоро ќе ги замрзне продажните цени на основните прехранбени производи, пред сѐ – брашно, шеќер, ориз, маслото за готвење, а можеби и на месото. Ова го навестува министерот за економија Крешник Бектеши во интервју за емисијата „Трилинг“ на ...

Ќе се замрзнат цените на основните производи, најавува Бектеши

Слободен Печат - 03.12.2021

Министерот за економија Крешник Бектеши во интервју за емисијата „Трилинг“ на ТВ24, која ќе се емитува вечерва, најавува дека Владата наскоро ќе ги замрзне продажните цени на основните прехранбени производи, брашното, шеќерот, оризот, маслото за ...

Се најавува замрзнување на цените на брашното, шеќерот, оризот, а можеби и на маслото и месото

Нетпрес - 03.12.2021

Владата наскоро ќе ги замрзне продажните цени на основните прехранбени производи, пред сѐ – брашно, шеќер, ориз, маслото за готвење, а можеби и на месото. Ова го навестува министерот за економија Крешник Бектеши во интервју за емисијата „Трилинг“ на ...

Владата ќе ги замрзне цените на основните производи

Фокус - 03.12.2021

Владата наскоро ќе ги замрзне продажните цени на основните прехранбени производи, пред сѐ – брашно, шеќер, ориз, маслото за готвење, а можеби и на месото, најави министерот за економија Крешник Бектеши во интервју за емисијата „Трилинг“ на ТВ 24.

„Под итно“ замрзнување на цените на прехранбените производи, бараат Македонците

Скопје инфо - 03.12.2021

„Дали државата треба да ги замрзне цените на прехранбените производи?“ е прашањето кое им го поставивме на нашите читатели со оглед дека секојдневието донесе раст на цените на основните продукти, додека приходите на граѓаните се исти.