TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Кога си ти во прашање, нема тага, ниту жалење“: Алекса Балашевиќ се огласи првпат после смртта на неговиот татко

Точка - 15.04.2021

Алекса Балашевиќ, синот на Ѓорѓе Балашевиќ, проговорил за смртта на неговиот татко и открил дека не се чувствува како да го загубил. „Никогаш не го загубив татко ми. Напротив. Кога станува збор за него, нема простор за тага, па дури ниту смрт.

Синот на Балашевиќ: Никогаш не сум го изгубил татко ми, нема место за тага

Локално - 15.04.2021

„Никогаш не сум го изгубил татко ми. Наопаку. Кога станува збор за татко ми, нема место за тага, па дури и смрт. Многумина не го разбираат тоа, но не можам да им го пренесам. Тоа е чувство што навистина не можам да си го опишам.

Татко ми никогаш не умре – Потресна исповед на Алекса, синот на Балашевиќ два месеци по неговата смрт

ММС - 15.04.2021

Алекса Балашевиќ, син на еден од нашите најпопуларни текстописци, покојниот Ѓорѓе Балашевиќ, наскоро ќе започне со снимање на филмот „Мегдан“ .Тој откри како се бори со големата загуба што ја почувствувало неговото семејство пред скоро два месеци, ...

Потресна исповед на синот на Балашевиќ: Татко ми никогаш не умре

Lider - 15.04.2021

Алекса Балашевиќ, син на еден од нашите најпопуларни текстописци, покојниот Ѓорѓе Балашевиќ, наскоро ќе започне со снимање на филмот „Мегдан“. Тој откри како се бори со големата загуба што ја почувствувало неговото семејство пред скоро два месеци, ...