TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонска премиера на краткиот филм „ПС Бусан“ на Саша Станишиќ, снимен во Јужна Кореја

Република - 30.09.2022

Краткиот филм „ПС Бусан“ (PC Busan) во режија на Саша Станишиќ, ќе има македонска премиера во среда (5 октомври) во мултимедијалниот простор „Кафе и филм Котур”. Проекцијата по која ќе следи разговор со режисерот е во рамки на четвртото издание на ...

Премиера на краткиот филм „ПС Бусан“ на Саша Станишиќ, снимен во Јужна Кореја

Вечер Прес - 30.09.2022

Краткиот филм „ПС Бусан“ (PC Busan) во режија на Саша Станишиќ, ќе има македонска премиера во среда (5 октомври) во мултимедијалниот простор „Кафе и филм Котур”. Проекцијата по која ќе следи разговор со режисерот е во рамки на четвртото издание на ...

Премиера на краткиот филм „ПС Бусан“ на Саша Станишиќ, снимен во Јужна Кореја

Опсервер - 30.09.2022

Краткиот филм „ПС Бусан“ (PC Busan) во режија на Саша Станишиќ ќе има македонска премиера денеска во мултимедијалниот простор „Кафе и филм Котур”. Проекцијата е во рамки на четвртото издание на Фестивалот на филм и музика „Ѕирни“ кој се одржува од 1 ...

Премиера на краткиот филм „ПС Бусан“ на Саша Станишиќ, снимен во Јужна Кореја

MakPress - 01.10.2022

Краткиот филм „ПС Бусан“ (PC Busan) во режија на Саша Станишиќ ќе има македонска премиера денеска во мултимедијалниот простор „Кафе и филм Котур”. Проекцијата е во рамки на четвртото издание на Фестивалот на филм и музика „Ѕирни“ кој се одржува од 1 ...

Премиера на краткиот филм „ПС Бусан“ на Саша Станишиќ

Н.Македонија - 01.10.2022

Краткиот филм „ПС Бусан“ во режија на Саша Станишиќ ќе има македонска премиера в среда (5 октомври), во мултимедијалниот простор „Кафе и филм Котур“. Проекцијата по која ќе следува разговор со режисерот е во рамките на четвртото издание на ...