TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

A1 Македонија шеста година по ред со едукација на децата за безбедно користење на интернет

Фактор - 07.02.2023

Со предавање во О.О.У. „Димитар Миладинов“ во Скопје за учениците од 4-то одделение, во рамките на едукативната програма за деца - “Интернетот не e само игра...Кликај безбедно!” А1 Македонија го започнува шестиот циклус работилници и го одбележува ...

A1 Македонија шеста година по ред со едукација на децата за безбедно користење на интернет

Иновативност - 07.02.2023

Со предавање во О.О.У. „Димитар Миладинов“ во Скопје за учениците од 4-то одделение, во рамките на едукативната програма за деца – “Интернетот не e само игра…Кликај безбедно!” А1 Македонија го започнува шестиот циклус работилници и го одбележува ...

A1 Македонија шеста година по ред со едукација на децата за безбедно користење на интернет

Скопје инфо - 07.02.2023

Со предавање во О.О.У. „Димитар Миладинов“ во Скопје за учениците од 4-то одделение, во рамките на едукативната програма за деца - „Интернетот не e само игра...Кликај безбедно!“ А1 Македонија го започнува шестиот циклус работилници и го одбележува ...

„Интернетот не e само игра... Кликај безбедно!” продолжува и во второто полугодие од учебната 2022/2023 година

Црнобело - 07.02.2023

A1 Македонија шеста година по ред со едукација на децата за безбедно користење на интернет Скопје, 07.02.2023 г . – Со предавање во О.О.У. „Димитар Миладинов“ во Скопје за учениците од 4-то одделение, во рамките на едукативната програма за деца - ...

„Интернетот не е само игра... Кликај безбедно!“ продолжува и во второто полугодие од учебната 2022/2023 година

Факултети - 07.02.2023

A1 Македонија шеста година по ред со едукација на децата за безбедно користење интернет Со предавање во ООУ. „Димитар Миладинов“ во Скопје за учениците од 4. одделение, во рамките на едукативната програма за деца – „Интернетот не e само игра...

A1 Македонија шеста година по ред со едукација на децата за безбедно користење на интернет

Денар - 07.02.2023

“Интернетот не e само игра…Кликај безбедно!” продолжува и во второто полугодие од учебната 2022/2023 година Со предавање во О.О.У. „Димитар Миладинов“ во Скопје за учениците од 4-то одделение, во рамките на едукативната програма за деца – ...

A1 Македонија шеста година по ред со едукација на децата за безбедно користење на интернет

Хаштаг - 07.02.2023

Со предавање во О.О.У. „Димитар Миладинов“ во Скопје за учениците од 4-то одделение, во рамките на едукативната програма за деца - “Интернетот не e само игра...Кликај безбедно!” А1 Македонија го започнува шестиот циклус работилници и го одбележува ...

“Интернетот не e само игра…Кликај безбедно!” продолжува и во второто полугодие од учебната 2022/2023година

Екран - 07.02.2023

A1 Македонија шеста година по ред со едукација на децата за безбедно користење на интернет Со предавање во О.О.У. „Димитар Миладинов“ во Скопје за учениците од 4-то одделение, во рамките на едукативната програма за деца – “Интернетот не e само ...

A1 Македонија шеста година по ред со едукација на децата за безбедно користење на интернет

еМагазин - 07.02.2023

Со предавање во О.О.У. „Димитар Миладинов“ во Скопје за учениците од 4-то одделение, во рамките на едукативната програма за деца – „Интернетот не e само игра…Кликај безбедно!” А1 Македонија го започнува шестиот циклус работилници и го одбележува ...