TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СЕ ПОЈАВИ НОВ СИМПТОМ НА КОРОНАВИРУСОТ - на овој проблем никој не се жалеше досега, д-р Стојановиќ предупредува - ...

Фактор - 03.08.2022

Сè поголем број пациенти со ковид се жалат на болки во грбот, изјави д-р Александар Стојановиќ, директор на здравствениот дом Палилула гостувајќи во утринската програма на телевизија Курир.

Нов симптом на корона вирус ги загрижува лекарите од регионот

Скопје инфо - 03.08.2022

Сè поголем број пациенти со ковид се жалат на болки во грбот, изјави д-р Александар Стојановиќ, директор на здравствениот дом Палилула гостувајќи во утринската програма на телевизија Курир.

Се појави нов симптом на корона: Д-р Стојановиќ предупредува на болка во овој дел на телото

Мастило - 03.08.2022

На ваков проблем досега никој се немаше поплакано Во своето последно телевизиско интервју, д-р Александар Стојановиќ предупреди на нив симптом на Ковид-19. Тој нагласи дека сè поголем е бројот на пациенти позитивни на корона кои се жалат на болки во ...

Д-р Стојановиќ: Се појави нов симптом на ковидот, на кој досега никој не се жалеше

Република - 03.08.2022

По новиот скок на бројките на пациенти од Kовид-19, во Македонија официјалниот број на активни случаи изнесува 4.535, но се претпоставува дека бројката на заразени и е неколкупати повисока.

Д-р Стојановиќ: Се појави нов симптом на ковидот, на кој досега никој не се жалеше

Zoom - 03.08.2022

По новиот скок на бројките на пациенти од ковид-19, во Македонија официјалниот број на активни случаи изнесува 4.535, но се претпоставува дека бројката на заразени и е неколкупати повисока.

СЕ ПОЈАВИ НОВ СИМПТОМ НА КОРОНАВИРУСОТ - на овој проблем никој не се жалеше досега, д-р Стојановиќ предупредува - ...

Женски магазин - 03.08.2022

Сè поголем број пациенти со ковид се жалат на болки во грбот, изјави д-р Александар Стојановиќ, директор на здравствениот дом Палилула гостувајќи во утринската програма на телевизија Курир.

КОВИД УДРИ И ПО ГРБОТ: Се појави нов симптом – болки во грбот, на што досега никој не се жалеше, тврди српскиот доктор ...

Денешен - 03.08.2022

Болки во рбетот е новиот симптом на коронавирусот, а вирусот напаѓа од бебиња до пензионери, тврди српскиот доктор Александар Стојановиќ. – Мнозинството од заразените со Ковид-19 немаат никакви симптоми.

Д-р Стојановиќ предупредува: Се појави нов симптом на коронавирусот, на кој никој досега не се жалеше

Слободен Печат - 04.08.2022

Сè поголем број пациенти со ковид се жалат на болки во грбот, рече д-р Александар Стојановиќ , директор на здравствениот дом „ Палилула“, гостувајќи во утринската програма на телевизија „Курир“ .