TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ПОЦ: За една недела санкционирани 309 непрописно паркирани возачи

Макфакс - 22.07.2019

ЈП „Паркинзи на општина Центар“ и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција – Скопје во текот на минатата недела санкционирале 309 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

ПОЦ: За една недела санкционирани 309 непрописно паркирани возила во Општина Центар

24Инфо - 22.07.2019

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на минатата недела санкционирале 309 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

За една недела санкционирани 309 непрописно паркирани возила во Општина Центар

Независен - 22.07.2019

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на минатата недела санкционираа 309 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

ПОЦ: За една недела санкционирани 309 непрописно паркирани возила во Општина Центар

Скопје инфо - 22.07.2019

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на минатата недела санкционирале 309 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

За една недела „пајакот“ остранил 309 непрописно паркирани возила во Општина Центар

Нетпрес - 22.07.2019

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на минатата недела санкционирале 309 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

За една недела санкционирани над 300 непрописно паркирани возила во Центар

Република - 22.07.2019

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на минатата недела санкционирале 309 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

За една недела санкционирани 309 непрописно паркирани возила во Општина Центар

Сител - 22.07.2019

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на минатата недела санкционираа 309 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

За една недела санкционирани 309 непрописно паркирани возила во Општина Центар

Либертас - 22.07.2019

– Во период од 15 до 22 јули годинава, со помош на специјалните возила „пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 132 непрописно паркирани возила, од кои едно несовесно паркирано возило на паркинг место наменето за лица со посебни потреби, а со поставување на ...

За една недела санкционирани 309 непрописно паркирани возила во Општина Центар

Алфа - 22.07.2019

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на минатата недела санкционираа 309 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

ПОЦ: За една недела санкционирани 309 непрописно паркирани возила во Општина Центар

Точка - 22.07.2019

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на минатата недела санкционирале 309 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

За една недела санкционирани 309 непрописно паркирани возила во Општина Центар

MTM - 22.07.2019

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на минатата недела санкционираа 309 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

„Пајак“ подигна 309 непрописно паркирани возила

Вечер - 22.07.2019

Триста и девет непрописно паркирани возила санкционирала Сообраќајната полиција минатата недела. – Во периодот од 15 до 22 јули со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП Паркинзи на Општина Центар отстранети се 132 непрописно паркирани возила, ...

Во Центар за една недела казнети 309 непрописно паркирани возила

МКД - 22.07.2019

ЈП Паркинзи на Општина Центар (ЈП ПОЦ) и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на минатата недела казниле 309 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот, соопшти ЈП ...

Општина Центар и ПОЦ одлучни да воведат ред во паркирањето

Порта 3 - 22.07.2019

ЈП „Паркинзи на општина Центар“ и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција – Скопје минатата недела санкционирале 309 непрописно паркирани возила. „Во периодот од 15.07. до 22.07.2019 година, со помош на „пајак“ возилата на ЈП ПОЦ, ...

За една недела санкционирани 309 непрописно паркирани возила во Општина Центар

Канал5 - 22.07.2019

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на минатата недела санкционираа 309 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

ПОЦ: За една недела санкционирани 309 непрописно паркирани возачи

Centar - 22.07.2019

ЈП „Паркинзи на општина Центар“ и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција – Скопје во текот на минатата недела санкционирале 309 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

Во текот на минатата недела 309 санкци за непрописно паркирање во Општина Центар

MakPress - 22.07.2019

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на минатата недела санкционираа 309 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

Нов рекорд: За 7 дена Општина Центар казнила 309 возачи за погрешно паркирање

24auto - 22.07.2019

Од овој број 132 возила се подигнати со пајак, а на 177 возила им биле ставени блокатори за непрописно паркирање. Една седмица претходно беа казнети 252 возачи. Иако е летен период кога голем дел од фирмите и државните институции во општина Центар ...