TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дневен хороскоп за петок, 12-ти април 2024-та

Нетпрес - 12.04.2024

ОВЕН Ви недостига самодоверба, но за тоа виновните сте си самите. Причината е во отежнатите деловни контакти и, според вас, немањето среќа, на што не треба да се потпрете. Ќе се соочите со проблеми во односите.

Дневен хороскоп за среда, 10-ти април 2024-та

365 - 11.04.2024

ОВЕН Комуникацијата на работното место, со непознати или малку познати луѓе, е неповолна за вас и за вашите колеги. Избегнувајте компликации во работата кои можат да доведат до проблеми во односите.

Дневен хороскоп за среда, 10-ти април 2024-та

Пулс24 - 11.04.2024

ОВЕН Комуникацијата на работното место, со непознати или малку познати луѓе, е неповолна за вас и за вашите колеги. Избегнувајте компликации во работата кои можат да доведат до проблеми во односите.

Дневен хороскоп за петок, 12-ти април 2024-та

365 - 12.04.2024

ОВЕН Ви недостига самодоверба, но за тоа виновните сте си самите. Причината е во отежнатите деловни контакти и, според вас, немањето среќа, на што не треба да се потпрете. Ќе се соочите со проблеми во односите.

Дневен хороскоп за петок, 12-ти април 2024-та

Пулс24 - 12.04.2024

ОВЕН Ви недостига самодоверба, но за тоа виновните сте си самите. Причината е во отежнатите деловни контакти и, според вас, немањето среќа, на што не треба да се потпрете. Ќе се соочите со проблеми во односите.