TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Владата планира да потроши околу 700 илјади евра за цвеќиња

Фокус - 22.08.2018

Службата за општи и заеднички работи на Владата на Република Македонија распиша тендер за хортикултурно одржување и уредување на објектите на државната управа. Според огласот кој Владата го објави на сајтот на Бирото за јавни набавки, предвидено е ...

Најскапото кафе на светот ќе се служи во Владата, еве колку ќе чини кафето на Заев

Курир - 22.08.2018

Владата ќе потроши неверојатни 2.700.000 денари односно околу 45 илјади евра на кафе. На официјалната страница на системот за Јавни набавки има објавено оглас во кој под назив на договорениот орган стои Служба за општи и заеднички работи на Владата ...

Владата за хортикултурно уредување ќе потроши 670 илјади евра

Курир - 21.08.2018

Службата за општи и заеднички работи на Владата на Република Македонија распиша тендер за хортикултурно одржување и уредување на објектите на државната управа. Проценетата вредност на истиот изнесува 41 милион денари односно околу 670 илјади евра.

Најскапото кафе на светот ќе се служи во Владата, еве колку ќе чини кафето на Заев

Република - 22.08.2018

Владата ќе потроши неверојатни 2.700.000 денари односно околу 45 илјади евра на кафе. На официјалната страница на системот за Јавни набавки има објавено оглас во кој под назив на договорениот орган стои Служба за општи и заеднички работи на Владата ...

Владата ќе потроши 660.000 евра за цвеќиња

Press24 - 21.08.2018

Службата за општи и заеднички работи на Владата на Република Македонија распиша тендер за хортикултурно одржување и уредување на објектите на државната управа. Проценетата вредност на истиот изнесува 41 милион денари односно околу 670 илјади евра.

Владата распиша тендер за цвеќиња тежок 670 илјади евра

Република - 22.08.2018

Службата за општи и заеднички работи на Владата на Република Македонија распиша тендер за хортикултурно одржување и уредување на објектите на државната управа. Проценетата вредност на истиот изнесува 41 милион денари односно околу 670 илјади евра.

Владата ќе потроши 670.000 евра за цвеќиња

Слободен Печат - 22.08.2018

Главен критериум за добивање на тендерот е најниската понудена цена, а услови за кандидатите што ќе се пријават на конкурсот е да имаат минимум 7 милиони денари вкупни приходи во последните три години (2015, 2016 и 2017 година).

Владата ќе потроши 670 илјади евра за цвеќе

+инфо - 22.08.2018

Во огласот, Владата бара целосно одржување на садниците и обновување, технички кадар, минимални типови на опрема, материјални средства на одржување. Владата распиша тендер за хортикултурно одржување и уредување на објектите на државната управа.

Владата ќе купува цвеќиња за 670 илјади евра

1tv - 22.08.2018

Владата распиша тендер за купување цвекиња во вредност од 670 илјади евра за хортикултурно одржување и уредување на објектите на државната управа. Според огласот на Службата за општи и заеднички работи, објавен на Бирото за јавни набавки, Владата ...

Владата ќе купува цвеќиња за 670 илјади евра

Либертас - 22.08.2018

Владата распиша тендер за купување цвекиња во вредност од 670 илјади евра за хортикултурно одржување и уредување на објектите на државната управа. Според огласот на Службата за општи и заеднички работи, објавен на Бирото за јавни набавки, Владата ...

Владата ќе потроши 670 илјади евра за цвеќиња за објектите на државната управа

24 Вести - 22.08.2018

Владата распиша тендер за хортикултурно одржување и уредување на објектите на Државната управа. Според огласот на службата за општи и заеднички работи, објавен на Бирото за јавни набавки, проценетата вредност на набавката е околу 670 илјади евра.

Владата ќе потроши 660.000 евра за цвеќиња

Скопје инфо - 22.08.2018

Службата за општи и заеднички работи на Владата на Република Македонија распиша тендер за хортикултурно одржување и уредување на објектите на државната управа. Проценетата вредност на истиот изнесува 41 милион денари односно околу 670 илјади евра.