TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Погледнете ја внатрешноста на „Galaxy S21“ (ВИДЕО)

Денар - 19.01.2021

Иако поминаа само неколку дена откако „Samsung“ ја претстави серијата телефони „Galaxy S21“, видеата за расклопување на уредот веќе започнаа да се појавуваат. Првиот од нив доаѓа од „YouTube“ каналот „PBKreviews“ и ни дава добар увид во внатрешноста ...

Расклопувањето ни дава увид во внатрешноста на Galaxy S21 (ВИДЕО)

USB - 19.01.2021

Иако поминаа само неколку дена откако Samsung ја претстави Galaxy S21 серијата телефони, видеата за расклопување на уредот веќе почнаа да се појавуваат. Првото од нив доаѓа на YouTube каналот PBKreviews и ни дава добар увид во внатрешноста на ...

Сè што треба да знаете за новиот Samsung Galaxy S21

Кајгана - 18.01.2021

Компанијата Samsung Electronics Co. Ltd. минатата недела ги претстави новите Galaxy S21, Galaxy S21 Plus и Galaxy S21 Ultra, најновите флегшип уреди со нов дизајн, одлична камера и напреден процесор.