TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Од денеска во Србија патарините поскапуваат за 1,8 отсто

Независен - 25.02.2021

Според одлуката на Владата на Србија, од денеска патарините за сите категории возила поскапуваат за 1,8 отсто, што е зголемување во согласност со растот на инфлацијата. Како што јави дописникот на МИА од Белград, возачите на автомобили ќе плаќаат за ...

Ако патувате низ Србија: Поскапеа патарините

Скопско Ехо - 25.02.2021

Поскапеа патарините во Србија за сите категории возила во просек за 1,8 отсто, во согласност со растот на инфлацијата. Тоа би значело дека за автомобилите ќе се плаќаат патарини поскапи за 10 до 30 динари, додека за камионите зголемувањето е меѓу 50 ...

Од денеска поскапуваат патарините во Србија

Кајгана - 25.02.2021

Белград, 25 февруари 2021 (МИА) – Според одлуката на Владата на Србија, од денеска патарините за сите категории возила поскапуваат за 1,8 отсто, што е зголемување во согласност со растот на инфлацијата.

Во Србија патарините поскапуваат за 1,8 отсто

24Инфо - 25.02.2021

Според одлуката на Владата на Србија, од денеска патарините за сите категории возила поскапуваат за 1,8 отсто, што е зголемување во согласност со растот на инфлацијата. Возачите на автомобили ќе плаќаат за 10 до 30 динари поскапа патарина, додека за ...

Ако патот ве води накај Србија, знајте го ова: Од денеска патарините поскапуваат за 1,8 отсто

Република - 25.02.2021

Според одлуката на Владата на Србија, од денеска патарините за сите категории возила поскапуваат за 1,8 отсто, што е зголемување во согласност со растот на инфлацијата. Како што јави дописникот на МИА од Белград, возачите на автомобили ќе плаќаат за ...

Од денеска во Србија патарините поскапуваат за 1,8 отсто

Либертас - 25.02.2021

Според одлуката на Владата на Србија, од денеска патарините за сите категории возила поскапуваат за 1,8 отсто, што е зголемување во согласност со растот на инфлацијата. Како што јави дописникот на МИА од Белград, возачите на автомобили ќе плаќаат за ...

Од денеска во Србија патарините поскапуваат за 1,8 отсто

Вечер Прес - 25.02.2021

Според одлуката на Владата на Србија, од денеска патарините за сите категории возила поскапуваат за 1,8 отсто, што е зголемување во согласност со растот на инфлацијата. Како што јави дописникот на МИА од Белград, возачите на автомобили ќе плаќаат за ...

Од денеска во Србија патарините поскапуваат за 1,8 отсто

Опсервер - 25.02.2021

– Според одлуката на Владата на Србија, од денеска патарините за сите категории возила поскапуваат за 1,8 отсто, што е зголемување во согласност со растот на инфлацијата. Како што јави дописникот на МИА од Белград, возачите на автомобили ќе плаќаат ...

Од денеска во Србија патарините поскапуваат за 1,8 отсто

iPortal - 25.02.2021

Според одлуката на Владата на Србија, од денеска патарините за сите категории возила поскапуваат за 1,8 отсто, што е зголемување во согласност со растот на инфлацијата. Како што јави дописникот на МИА од Белград, возачите на автомобили ќе плаќаат за ...

Од денеска во Србија патарините поскапуваат за 1,8 отсто

MakPress - 25.02.2021

Според одлуката на Владата на Србија, од денеска патарините за сите категории возила поскапуваат за 1,8 отсто, што е зголемување во согласност со растот на инфлацијата. Како што јави дописникот на МИА од Белград, возачите на автомобили ќе плаќаат за ...

Од денеска патарините во Србија поскапуваат за 1,8 отсто

Нетпрес - 25.02.2021

Според одлуката на Владата на Србија, од денеска патарините за сите категории возила поскапуваат за 1,8 отсто, што е зголемување во согласност со растот на инфлацијата. Како што јави дописникот на МИА од Белград, возачите на автомобили ќе плаќаат за ...