TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Продолжува собраниската седница за пакетот социјални закони

Р.С.Европа - 21.05.2019

Денеска продолжува 98-та седница на Собранието на Република Северна Македонија на која пратениците дискутираат по предлог законите за данокот на додадена вредност и за вработување и осигурување во случај на невработеност, двата во прво читање.

Пакетот социјални закони денеска пред пратениците

Локално - 21.05.2019

Собранието на Република Северна Македонија денеска ќе ги продолжи 98-та и 93-та седница, на која пред пратениците се пакетот социјални закони. На дневен ред на 93-та седница, се останати предлог законот за социјалната заштита, за социјална сигурност ...

Собраниската седница за пакетот социјални закони продолжува утре

Р.С.Европа - 20.05.2019

Собраниската седница за пакетот социјални закони, односно за предлог законот за данокот на додадена вредност и за вработување и осигурување во случај на невработеност, пратениците ќе ја продолжат утре.

Пакетот социјални закони денеска пред пратениците

1tv - 21.05.2019

Собранието на Република Северна Македонија денеска ќе ги продолжи 98-та и 93-та седница, на која пред пратениците се пакетот социјални закони. На дневен ред на 93-та седница, се останати предлог законот за социјалната заштита, за социјална сигурност ...

Собраниската седница за пакетот социјални закони продолжува утре

Нова ТВ - 20.05.2019

Пратениците во попладневниот дел од работата на 98-та седница на Собранието на Република Северна Македонија дискутираа по предлог законите за данокот на додадена вредност и за вработување и осигурување во случај на невработеност, двата во прво ...

Собраниската седница за пакетот социјални закони продолжува утре

24Инфо - 20.05.2019

Пратениците во попладневниот дел од работата на 98-та седница на Собранието на Република Северна Македонија дискутираа по предлог законите за данокот на додадена вредност и за вработување и осигурување во случај на невработеност, двата во прво ...

Во Собранието немаше кворум: Седницата за пакетот социјални закони продолжува утре

Press24 - 20.05.2019

Пратениците во попладневниот дел од работата на 98-та седница на Собранието дискутираа по предлог законите за данокот на додадена вредност и за вработување и осигурување во случај на невработеност, двата во прво читање.

Собраниската седница за пакетот социјални закони продолжува утре

1tv - 20.05.2019

Пратениците во попладневниот дел од работата на 98-та седница на Собранието на Република Северна Македонија дискутираа по предлог законите за данокот на додадена вредност и за вработување и осигурување во случај на невработеност, двата во прво ...

Собраниската седница за пакетот социјални закони продолжува утре

Канал5 - 20.05.2019

Пратениците во попладневниот дел од работата на 98-та седница на Собранието дискутираа по предлог законите за данокот на додадена вредност и за вработување и осигурување во случај на невработеност, двата во прво читање.

Седницата за пакетот социјални закони ќе продолжи утре

MakPress - 20.05.2019

Пратениците во попладневниот дел од работата на 98-та седница на Собранието на Република Македонија дискутираа по предлог законите за данокот на додадена вредност и за вработување и осигурување во случај на невработеност, двата во прво читање.

Утре продолжува собраниската седница за пакетот социјални закони

Фокус - 20.05.2019

Пратениците во попладневниот дел од работата на 98-та седница на Собранието на Република Северна Македонија дискутираа по предлог законите за данокот на додадена вредност и за вработување и осигурување во случај на невработеност, двата во прво ...

Собраниската седница за пакетот социјални закони продолжува утре

Либертас - 20.05.2019

Скопје, 20 мај 2019 (/) – Пратениците во попладневниот дел од работата на 98-та седница на Собранието на Република Северна Македонија дискутираа по предлог законите за данокот на додадена вредност и за вработување и осигурување во случај на ...

Собрание: Немаше кворум за социјалните закони, Џафери ја прекина седницата

Денешен - 20.05.2019

Пратениците во попладневниот дел од работата на 98-та седница на Собранието на Македонија дискутираа по предлог законите за данокот на додадена вредност и за вработување и осигурување во случај на невработеност, двата во прво читање.

Утре Собранието ќе гласа пакет социјални закони

PressingTV - 20.05.2019

Пратениците во попладневниот дел од работата на 98-та седница на Собранието на Република Северна Македонија дискутираа по предлог законите за данокот на додадена вредност и за вработување и осигурување во случај на невработеност, двата во прво ...

Собраниската седница за пакетот социјални закони продолжува утре

МКД - 20.05.2019

Пратениците во попладневниот дел од работата на 98-та седница на Собранието на Република Северна Македонија дискутираа по предлог законите за данокот на додадена вредност и за вработување и осигурување во случај на невработеност, двата во прво ...

Собраниската седница за пакетот социјални закони продолжува утре

Опсервер - 20.05.2019

Пратениците во попладневниот дел од работата на 98-та седница на Собранието на Република Северна Македонија дискутираа по предлог законите за данокот на додадена вредност и за вработување и осигурување во случај на невработеност, двата во прво ...

Утре продолжува собраниската седница за пакетот социјални закони

Локално - 20.05.2019

Пратениците во попладневниот дел од работата на 98-та седница на Собранието на Република Северна Македонија дискутираа по предлог законите за данокот на додадена вредност и за вработување и осигурување во случај на невработеност, двата во прво ...