TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Антолог“ го организира првиот е-саем на книга: Читањето е одличен начин полесно да се поднесе времето поминато во ...

Република - 08.04.2020

Издавачката куќа „Антолог“ го најавува првиот е-саем на книга кај нас, кој започнува денеска, а ќе биде активен на сајтот antolog.mk. Во овој период кога изолацијата на сите може да ни падне многу тешко, а зачувувањето на сопственото и на ...

Прв е-саем на книгата и ново издание

Бизнис Вести - 08.04.2020

Издавачката куќа „Антолог” со задоволство го најавува првиот е-саем на книга кај нас, кој започнува денеска, а ќе биде активен на сајтот antolog.mk. Во овој период кога изолацијата на сите може да ни падне многу тешко, а зачувувањето на сопственото ...

Издавачката куќа „Антолог“ од денес почна со е-саем на книга

Сакам да кажам - 08.04.2020

Од денеска, на интернет-страницата на издавачката куќа „Антолог“, www.antolog.mk, почнува првиот е-саем на книга во земјава. „Во овој период кога изолацијата на сите може да ни падне многу тешко, а зачувувањето на сопственото и на колективното ...

„Антолог“ започна е-саем на книгата: Читањето е одличен начин полесно да се поднесе изолацијата

Радио МОФ - 09.04.2020

Издавачката куќа „Антолог“ од вчера започна свој е-саем на книга на сајтот antolog.mk. Оттаму велат дека во период на изолација, зачувувањето на сопственото и на колективното здравје е врвен приоритет, а бидејќи традиционалниот скопски саем на ...