TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без вода корисниците од улиците „Сердарот“ и „Иван Хаџиниколов“

Опсервер - 21.01.2021

– Поради дефект на водоводната цевка Ф 80мм. на ул.„Иван Хаџиниколов“ 21/41, без вода денеска ќе бидат корисниците од улица „Сердарот“ и дел од улицата „Иван Хаџиниколов“. Од ЈП Водовод и канализација информираат дека водоснабдувањето ќе биде ...

Без вода корисниците од улиците „Сердарот“ и „Иван Хаџиниколов“

А1 On - 21.01.2021

Поради дефект на водоводната цевка Ф 80мм. на ул.„Иван Хаџиниколов“ 21/41, без вода денеска ќе бидат корисниците од улица „Сердарот“ и дел од улицата „Иван Хаџиниколов“. Од ЈП Водовод и канализација информираат дека водоснабдувањето ќе биде ...

Улиците „Сердарот“ и „Иван Хаџиниколов“ денес без вода

Курир - 21.01.2021

Поради дефект на водоводната цевка Ф 80мм. на ул.„Иван Хаџиниколов“ 21/41, без вода денеска ќе бидат корисниците од улица „Сердарот“ и дел од улицата „Иван Хаџиниколов“. Од ЈП Водовод и канализација информираат дека водоснабдувањето ќе биде ...

Без вода корисниците од улиците „Сердарот” и „Иван Хаџиниколов”

24Инфо - 21.01.2021

Поради дефект на водоводната цевка Ф 80мм. на ул.„Иван Хаџиниколов” 21/41, без вода денеска ќе бидат корисниците од улица „Сердарот” и дел од улицата „Иван Хаџиниколов”. Од ЈП Водовод и канализација информираат дека водоснабдувањето ќе биде ...

Наполнете си шишиња - ЈП Водовод информира каде денеска ќе нема вода

Press24 - 21.01.2021

Поради дефект на водоводната цевка Ф 80мм. на ул.„Иван Хаџиниколов“ 21/41, без вода денеска ќе бидат корисниците од улица „Сердарот“ и дел од улицата „Иван Хаџиниколов“. Од ЈП Водовод и канализација информираат дека водоснабдувањето ќе биде ...

Без вода корисниците од улиците „Сердарот“ и „Иван Хаџиниколов“

MakPress - 21.01.2021

Поради дефект на водоводната цевка Ф 80мм. на ул.„Иван Хаџиниколов“ 21/41, без вода денеска ќе бидат корисниците од улица „Сердарот“ и дел од улицата „Иван Хаџиниколов“. Од ЈП Водовод и канализација информираат дека водоснабдувањето ќе биде ...