TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Петровска за „Само вистина“: Не се потребни предвремени избори, стабилно парламентарно мнозинство и Влада ќе ги завршат ...

Бриф - 01.12.2021

СДСМ од минатиот пат го избира претседателот на непосредни избори, каде што право на кандидатура имаат сите оние што ги исполнуваат условите, истакна пратеничката на СДСМ Славјанка Петровска, во емисијата „Само вистина“ на Канал 5 телевизија.

Петровска: Заев си го одржа зборот, а оставката беше одложена за да не западнеме во политичка криза

Локално - 01.12.2021

СДСМ го бира претседателот на партијата на непосредни избори и секој кој што смета дека може да даде придонес од позицијата претседател на партијата, може да ја поднесе својата кандидатура и да ја образложи својата програма пред членовите, истакна ...

Петровска: Заев си го одржа зборот, а оставката беше одложена за да не западнеме во политичка криза

Centar - 01.12.2021

-СДСМ го бира претседателот на партијата на непосредни избори и секој кој што смета дека може да даде придонес од позицијата претседател на партијата, може да ја поднесе својата кандидатура и да ја образложи својата програма пред членовите, истакна ...

Петровска: Оставката на премиерот Заев е одложена, тој си го оствари зборот

Zoom - 01.12.2021

„На последниот Централен одбор утврдивме дека оставката е констатирана. Оставката не е дискутабилна и роковите течат за избор на нов претседател. И роковите за оставка од премиерската функција ќе почне да тече, но моравме да осигураме стабилност и ...

Петровска за „Само вистина“: Не се потребни предвремени избори

Press24 - 01.12.2021

СДСМ од минатиот пат го избира претседателот на непосредни избори, каде што право на кандидатура имаат сите оние што ги исполнуваат условите, истакна пратеничката на СДСМ Славјанка Петровска, во емисијата „Само вистина“ на Канал 5 телевизија.

Петровска: Заев си го одржа зборот, а оставката беше одложена за да не западнеме во политичка криза

24Инфо - 01.12.2021

СДСМ го бира претседателот на партијата на непосредни избори и секој кој што смета дека може да даде придонес од позицијата претседател на партијата, може да ја поднесе својата кандидатура и да ја образложи својата програма пред членовите, истакна ...

Петровска за „Само вистина“: Не се потребни предвремени избори

Вечер Прес - 01.12.2021

СДСМ од минатиот пат го избира претседателот на непосредни избори, каде што право на кандидатура имаат сите оние што ги исполнуваат условите, истакна пратеничката на СДСМ Славјанка Петровска, во емисијата „Само вистина“ на Канал 5 телевизија.

Петровска: Заев си го одржа зборот, а оставката беше одложена за да не западнеме во политичка криза

Бриф - 01.12.2021

-СДСМ го бира претседателот на партијата на непосредни избори и секој кој што смета дека може да даде придонес од позицијата претседател на партијата, може да ја поднесе својата кандидатура и да ја образложи својата програма пред членовите, истакна ...

Петровска за „Само вистина“: Не се потребни предвремени избори

365 - 01.12.2021

СДСМ од минатиот пат го избира претседателот на непосредни избори, каде што право на кандидатура имаат сите оние што ги исполнуваат условите, истакна пратеничката на СДСМ Славјанка Петровска, во емисијата „Само вистина“ на Канал 5 телевизија.