TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мицкоски: Предвремени избори во мај, уставните измени се предавство

Скопје инфо - 07.01.2023

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска уште еднаш повтори дека неговата партија останува на ставот за предвремени парламентарни избори. Тој очекува кон крајот на јануари или најдоцна во почетокот на февруари да се изгласа распуштање ...

Мицкоски: За да Македонија оди напред треба предвремени избори, се повеќе пратеници од власта кажуваат дека изборите се ...

Курир - 07.01.2023

ВМРО-ДПМНЕ, апсолутно и во новата година останува на барањето за предвремени парламентарни избори затоа што потребно е оваа влада на ДУИ и СДСМ да си оди за Македонија да може да тргне напред, вели претседателот на партијата, Христијан Мицкоски од ...

Мицкоски: Предвремени избори во мај, уставните измени се предавство

Слободен Печат - 07.01.2023

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска уште еднаш повтори дека неговата партија останува на ставот за предвремени парламентарни избори. Тој очекува кон крајот на јануари или најдоцна во почетокот на февруари да се изгласа распуштање ...

Мицкоски: Предвремени избори во мај, уставните измени се предавство

ТВ21 - 07.01.2023

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска уште еднаш повтори дека неговата партија останува на ставот за предвремени парламентарни избори. Тој очекува кон крајот на јануари или најдоцна во почетокот на февруари да се изгласа распуштање ...

Мицкоски: Предвремени избори во мај, уставните измени се предавство

4NEWS - 07.01.2023

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска уште еднаш повтори дека неговата партија останува на ставот за предвремени парламентарни избори. Тој очекува кон крајот на јануари или најдоцна во почетокот на февруари да се изгласа распуштање ...

Мицкоски: Предвремени избори во мај, уставните измени се предавство

24Инфо - 07.01.2023

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска уште еднаш повтори дека неговата партија останува на ставот за предвремени парламентарни избори. Тој очекува кон крајот на јануари или најдоцна во почетокот на февруари да се изгласа распуштање ...

Мицкоски: Предвремени избори во мај, уставните измени се предавство

Press24 - 07.01.2023

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска уште еднаш повтори дека неговата партија останува на ставот за предвремени парламентарни избори. Тој очекува кон крајот на јануари или најдоцна во почетокот на февруари да се изгласа распуштање ...

Мицкоски: За да Македонија оди напред треба предвремени избори, се повеќе пратеници од власта кажуваат дека изборите се ...

Скопје1 - 07.01.2023

ВМРО-ДПМНЕ, апсолутно и во новата година останува на барањето за предвремени парламентарни избори затоа што потребно е оваа влада на ДУИ и СДСМ да си оди за Македонија да може да тргне напред, вели претседателот на партијата, проф.

Мицкоски: Предвремени избори во мај, уставните измени се предавство

Алсат-М - 07.01.2023

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска уште еднаш повтори дека неговата партија останува на ставот за предвремени парламентарни избори. Тој очекува кон крајот на јануари или најдоцна во почетокот на февруари да се изгласа распуштање ...

Мицкоски: Предвремени избори во мај

Фокус - 07.01.2023

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска уште еднаш повтори дека неговата партија останува на ставот за предвремени парламентарни избори. Тој очекува кон крајот на јануари или најдоцна во почетокот на февруари да се изгласа распуштање ...

ПРАТЕНИЦИ ОД ВЛАСТА САКААТ ИЗБОРИ Мицкоски очекува предвремените парламентарни да бидат во мај

+инфо - 07.01.2023

Ценам дека ова што нас нѐ охрабрува и нивните позиции за предвремени избори ќе додржат до крај и кон крајот на јануари, најдоцна почетокот на февруари ќе изгласаме распуштање на Парламентот, средината на февруари формирање техничка влада и избори ...

Мицкоски: За да Македонија оди напред треба предвремени избори, се повеќе пратеници од власта кажуваат дека изборите се ...

Република - 07.01.2023

ВМРО-ДПМНЕ, апсолутно и во новата година останува на барањето за предвремени парламентарни избори затоа што потребно е оваа влада на ДУИ и СДСМ да си оди за Македонија да може да тргне напред, вели претседателот на партијата, Христијан Мицкоски од ...