TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Путин нема вистински ривал на избори ако се кандидира, порача Кремљ

Нетпрес - 11.09.2023

Доколку рускио претседател Владимир Путин се реши да учествува на претседателските избори во 2024 година, никој нема да може да му се спротиства, изјави во понеделникот портпаролот на Кремљ, Дмитриј Песков.

Песков: Путин нема конкуренција, не ни треба дијалог со НАТО

Опсервер - 11.09.2023

Рускиот претседател Владимир Путин ужива апсолутна поддршка од населението, тој постојано ја покажува својата способност да ги реализира своите можности, изјави портпаролот на Кремљ Дмитриј Песков во интервју за „РБК“.

Кремљ убеден дека Путин нема да има достоен противник на изборите

Локално - 11.09.2023

Ако претседателот Владимир Путин одлучи да учествува на претседателските избори во 2024 година, никој нема да може да се справи со него, изјави во понеделникот портпаролот на Кремљ, Димитриј Песков.

Кремљ: Ако Путин се кандидира на избори, очигледно нема да има сериозен ривал

Макфакс - 11.09.2023

Доколку претседателот Владимир Путин одлучи да учествува на претседателските избори во 2024 година, никој нема да може да се справи со него, изјави портпаролот на Кремљ, Димитриј Песков. „Претседателот се уште не ја објавил својата кандидатура, но ...

Кремљ: Ако Путин се кандидира на избори, очигледно нема да има сериозен ривал

Опсервер - 11.09.2023

Доколку претседателот Владимир Путин одлучи да учествува на претседателските избори во 2024 година, никој нема да може да се справи со него, изјави портпаролот на Кремљ, Димитриј Песков. „Претседателот се уште не ја објавил својата кандидатура, но ...

Кремљ: Ако Путин се кандидира на избори, очигледно нема да има сериозен ривал

Точка - 11.09.2023

Доколку претседателот Владимир Путин одлучи да учествува на претседателските избори во 2024 година, никој нема да може да се справи со него, изјави портпаролот на Кремљ, Димитриј Песков. „Претседателот се уште не ја објавил својата кандидатура, но ...

Кремљ: Ако Путин се кандидира на избори, очигледно нема да има сериозен ривал

МКД - 11.09.2023

Доколку претседателот Владимир Путин одлучи да учествува на претседателските избори во 2024 година, никој нема да може да се справи со него, изјави портпаролот на Кремљ, Димитриј Песков. „Претседателот сѐ уште не ја објави својата кандидатура, но ...

Кремљ: Путин нема да има вистинска конкуренција на претседателските избори во 2024 година

Вечер Прес - 11.09.2023

Ако претседателот Владимир Путин одлучи да учествува на претседателските избори во 2024 година, никој нема да може да се справи со него, изјави во понеделникот портпаролот на Кремљ, Димитриј Песков.

Кремљ: Ако Путин се кандидира на избори, очигледно нема да има сериозен ривал

Скопје1 - 11.09.2023

Доколку претседателот Владимир Путин одлучи да учествува на претседателските избори во 2024 година, никој нема да може да се справи со него, изјави портпаролот на Кремљ, Димитриј Песков. „Претседателот сè уште не ја објавил својата кандидатура, но ...