TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вака изгледа една од најскапите хотелски соби во светот

Иновативност - 09.08.2020

Ако некогаш сте се прашувале како изгледа да престојувате во хотелска соба која чини 100.000 долари од вечер, еве како. Прогласен за едно од најубавите места во светот (World Greatest Places) од страна на магазинот Time, апартманот Empathy Suite во ...

Како изгледа најскапата хотелска соба? (ВИДЕО)

Локално - 09.08.2020

Palm Casino Resort е хотел со 10 ресторани, но и најскапа соба во светот, каде едно ноќевање по човек чини дури 100.000 долари. Оваа соба е круната на овој луксузен комплекс. Наречена е Empathy Suite, дизајнирана од уметникот Дамијен Хирст.

Ова е најлуксузниот хотелски апартман на светот – едно ноќевање чини колку луксузен стан во центар на Скопје

Точка - 08.08.2020

„Palm Casino Resort“ е хотел со дури 10 ресторани, но и со најскапиот апартман на светот во кој што едно ноќевање по личност чини дури 100.000 долари. Тој апартман се нарекува „Empathy Suite“ и претставува уметничка галерија, а ја дизајнирал ...