TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шилегов: Почнува проектот „Дрво за секое дете“

Макфакс - 02.04.2018

Градоначалникот на град Скопје, Петре Шилегов и претставници на гинеколошките клиники од Скопје денеска потпишаа меморандум за соработка за реализација на проектот „Дрво за секое дете“. „Како што ветив во предизборната кампања пред неколку месеци, ...

Шилегов: Почнува ветениот проект „Дрво за секое дете“

А1 On - 02.04.2018

Градоначалникот Шилегов и претставници на гинеколошките клиники од Скопје денеска потпишаа меморандум за соработка за реализација на проектот „Дрво за секое дете“. – Како што ветив во предизборната кампања пред неколку месеци, ja почнуваме ...

Секое новородено скопјанче ќе добие персонализирано дрво

Независен - 02.04.2018

Секое новоредно бебе во Скопје ќе добие свое дрво во некој од парковите, скверовите, дрворедите...Дрвото на новороденчињата ќе биде посадено во сезонска акција на расположива локација по избор на родителите Тоа ќе биде персонализирано со плочка на ...

„Дрво за секое дете“ – проект на Град Скопје и гинеколошките клиники

Радио МОФ - 02.04.2018

Градоначалникот на град Скопје, Петре Шилегов и претставници на гинеколошките клиники од Скопје денеска потпишаа меморандум за соработка за реализација на проектот „Дрво за секое дете“. „Како што ветив во предизборната кампања пред неколку месеци, ...

Почнува проектот „Дрво за секое дете“

Скопје инфо - 02.04.2018

Градоначалникот на град Скопје, Петре Шилегов и претставници на гинеколошките клиники од Скопје денеска потпишаа меморандум за соработка за реализација на проектот „Дрво за секое дете“. „Како што ветив во предизборната кампања пред неколку месеци, ...

Шилегов: Започнува проектот „Дрво за секое дете“

Слободен Печат - 02.04.2018

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов и претставници на гинеколошките клиники потпишаа меморандум за соработка за проектот „Дрво за секое дете“. „Како што ветив во предизборната кампања пред неколку месеци, ja почнуваме реализацијатa на проектот ...

Шилегов: Почнува проектот „Дрво за секое дете“

24Инфо - 02.04.2018

Шилегов: Почнува проектот „Дрво за секое дете“ Секое новоредно бебе во Скопје ќе добие свое дрво во некој од парковите, скверовите, дрворедите...Дрвото на новороденчињата ќе биде посадено во сезонска акција на расположива локација по избор на ...

Проект „Дрво за секое дете”, на дрвото ќе има плочка со името на детето и датумот на раѓање

МКД - 02.04.2018

Градоначалникот Шилегов и претставници на гинеколошките клиники од Скопје денеска потпишаа меморандум за соработка за реализација на проектот „Дрво за секое дете". „Како што ветив во предизборната кампања пред неколку месеци, ja почнуваме ...

Шилегов: Почнува проектот „Дрво за секое дете“

Точка - 02.04.2018

Градоначалникот на град Скопје, Петре Шилегов и претставници на гинеколошките клиники од Скопје денеска потпишаа меморандум за соработка за реализација на проектот „Дрво за секое дете“. „Како што ветив во предизборната кампања пред неколку месеци, ...