TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Австрија со најмала стапка на смртност од коронавирус во светот

Макфакс - 26.05.2020

Стапката на смртност на ковид-пациентите во Австрија е најмала во светот, изјави експертот за јавно здравје Армин Фидлер. Тој вели дека Австрија, со 71 смртност на милион жители, е за 3 отсто подобра од соседна Германија.

Една земја во Европа има најповолна стапка на смртност од коронавирус во светот - откриено која е нејзината тајна

Press24 - 26.05.2020

Стапката на смртност кај пациентите заболени од коронавирус во Австрија е најдобра на светот, вели експертот за јавно здравје Армин Фидлер. Тој вели дека Австрија со 71 починат на милион жители, за 30 отсто е подобра од соседна Германија.жФидлер на ...

Дали оваа земја има најдобра стапка на смртност од коронавирусот?

Слободен Печат - 26.05.2020

Стапката на смртност на пациентите со Ковид-19 во Австрија е најдобра во светот, вели експертот за јавно здравје Армин Фидлер. Тој вели дека Австрија, со 71 починат на еден милион жители е за 30 отсто подобра од соседна Германија.

Австрија со најмала стапка на смртност од коронавирус во светот

24Инфо - 26.05.2020

Стапката на смртност на ковид-пациентите во Австрија е најмала во светот, изјави експертот за јавно здравје Армин Фидлер. Тој вели дека Австрија, со 71 смртност на милион жители, е за 3 отсто подобра од соседна Германија.

Австрија има најмала стапка на смртност од коронавирус во светот

Република - 26.05.2020

Стапката на смртност кај пациентите заболени од коронавирус во Австрија е најдобра на светот, вели експертот за јавно здравје Армин Фидлер. Тој вели дека Австрија со 71 починат на милион жители, за 30 отсто е подобра од соседна Германија.Фидлер на ...

Австрискиот успех против Ковид-19 е поради дисциплината на граѓаните

Р.С.Европа - 26.05.2020

Експертот за јавно здравје, Армин Фидлер, изјави дека стапката на смртност на ковид-пациентите во Австрија е најмала во светот и дека со 71 смртен случај на милион жители, е за 3 отсто подобра од соседна Германија.

Австрискиот успех против Ковид-19 е поради дисциплинираните граѓани

Тера - 26.05.2020

Експертот за јавно здравје, Армин Фидлер, изјави дека стапката на смртност на ковид-пациентите во Австрија е најмала во светот и дека со 71 смртен случај на милион жители, е за 3 отсто подобра од соседна Германија.

Оваа европска држава има најповолна стапка на смртност на светот: Еве во што е тајната на нејзиниот успех

Точка - 26.05.2020

Стапката на смртност кај пациентите заболени од коронавирус во Австрија е најдобра на светот, вели експертот за јавно здравје, Армин Фидлер. Тој вели дека Австрија, со 71 починат на милион жители, за 30 проценти е подобра од соседна Германија.

Австрија со најповолна стапка на смртност од коронавирус во светот – откриено која е нејзината тајна

Нетпрес - 26.05.2020

Стапката на смртност кај пациентите заболени од коронавирус во Австрија е најдобра на светот, вели експертот за јавно здравје Армин Фидлер. Тој вели дека Австрија со 71 починат на милион жители, за 30 отсто е подобра од соседна Германија.жФидлер на ...

Оваа европска земја има најниска стапка на смртност во светот: Која е тајната за нејзиниот успех?

Локално - 26.05.2020

Стапката на смртност кај пациентите со коронавирус во Австрија е најмала во светот, вели експерт за јавно здравје, Армин Фидлер. Тој вели дека Австрија, со 71 починат на милион жители, е 30% подобра од соседна Германија.

На што се должи успехот: Австрија со најмала стапка на смртност од коронавирус во светот

Денар - 26.05.2020

Стапката на смртност на ковид-пациентите во Австрија е најмала во светот, изјави експертот за јавно здравје Армин Фидлер. Тој вели дека Австрија, со 71 смртен случај на милион жители, е за 3 отсто подобра од соседна Германија.

Австрија со најмала стапка на смртност од коронавирус во светот

Н.Македонија - 26.05.2020

Стапката на смртност на ковид-пациентите во Австрија е најмала во светот, изјави експертот за јавно здравје, Армин Фидлер. Тој вели дека Австрија, со 71 смртен случај на милион жители, е за 3 отсто подобра од соседна Германија.

Австрија со најмала стапка на смртност од корона вирус во светот

Иновативност - 26.05.2020

Стапката на смртност на ковид-пациентите во Австрија е најмала во светот, изјави експертот за јавно здравје Армин Фидлер. Тој вели дека Австрија, со 71 смртен случај на милион жители, е за 3 отсто подобра од соседна Германија.

Австрија со најмала стапка на смртност од коронавирус во светот

Centar - 26.05.2020

Стапката на смртност на ковид-пациентите во Австрија е најмала во светот, изјави експертот за јавно здравје Армин Фидлер. Тој вели дека Австрија, со 71 смртен случај на милион жители, е за 3 отсто подобра од соседна Германија.

Австрија со најмала стапка на смртност од коронавирус во светот

Вечер Прес - 26.05.2020

Стапката на смртност на ковид-пациентите во Австрија е најмала во светот, изјави експертот за јавно здравје Армин Фидлер. Тој вели дека Австрија, со 71 смртност на милион жители, е за 3 отсто подобра од соседна Германија.