TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Градски парк во Скопје вечерва ќе се скејта во чест на Мате

Сакам да кажам - 21.06.2021

Македонската скејтерска заедница вечерва ќе го одбележи Меѓународниот ден на скејтбордингот ( Go Skateboarding Day ) со настан посветен на еден од своите идоли и најистакнати членови, Филип Матески.

„Go Skateboarding Day” вечерва во Градски парк во чест на Мате

Радио МОФ - 21.06.2021

Скејтерите вечерва во Градски парк ќе го одбележат Меѓународниот ден на скејтбордингот ( Go Skateboarding Day ). Настанот годинава го посветуваат на еден од најистакнатите членови Филип Матески – Мате .

„Go Skateboarding Day“ вечерва ќе се одржи во Градскиот парк во Скопје

Мета - 21.06.2021

Македонските скејтери вечерва ќе го одбележат Меѓународниот ден на скејтбордингот („Go Skateboarding Day“) во Градскиот парк. Настанот ќе започне во 19 часот на плочникот пред споменикот на Гоце Делчев, а е во чест на прерано починатиот скејтер ...