TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Лидл ќе отвори продавница во Македонија?

Вечер Прес - 04.06.2020

Со изградба на сопствен објект, германскиот дисконтен трговски синџир „Лидл“ планира да отвори продавница во Македонија, пренесува instore.mk. Оваа информација која овој магазин ја добил од свои извори, дирекцијата на компанијата во Германија не ја ...

„Лидл – шопинг мол во Скопје“: Најава за доаѓање на брендот во Македонија

ММС - 03.06.2020

На Фејсбук страната Лидл Македонија, познатиот бренд на маркети повикува на наградна игра, преку која посетителите на страната може да погодуваат во точен датум, месец и година кога ќе биде отворена првата продавница во земјава.

Лидл доаѓа во Македонија?

PressingTV - 03.06.2020

Германскиот трговски синџир „Лидл“ планира да отвори свои продавници и во Македонија, дознава InStore од свои извори. Засега нема информација кога точно тоа би се случило, но изворите кажуваат дека подготовките на „Лидл“ веќе се влезени во сериозна ...

Германски “ЛИДЛ” го отвора првиот супермаркет во Охрид, Македонија?

Банкарство.мк - 03.06.2020

Германскиот трговски синџир „Лидл“ планира да отвори свој супермаркет и во Македонија, објави InStore . Во трговскиот сектор кај нас веќе и јавно се зборува за влезот на „Лидл“ на македонскиот пазар.

Лидл отвора продавници во Македонија?

Скопје24 - 03.06.2020

Германскиот трговски синџир „Лидл“ планира да отвори свои продавници и во Македонија, дознава InStore од свои извори. Засега нема информација кога точно тоа би се случило, но изворите кажуваат дека подготовките на „Лидл“ веќе се влезени во сериозна ...

Лидл најави доаѓање на брендот во Македонија

24Инфо - 03.06.2020

На Фејсбук страната Лидл Македонија, познатиот бренд на маркети повикува на наградна игра, преку која посетителите на страната може да погодуваат во точен датум, месец и година кога ќе биде отворена првата продавница во земјава.

„Лидл“ влегува на македонскиот пазар?

Иновативност - 04.06.2020

Германскиот трговски синџир „Лидл“ планира да отвори свои продавници и во Македонија, а подготовките веќе се влезени во сериозна фаза, дознава InStore од свои извори. Во трговскиот сектор кај нас веќе и јавно се зборува за влезот на „Лидл“ на ...