TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Агенциите и Министерство за економија поделени, може ли ваучерот од агенциите да се искористи во земјава

Сител - 09.08.2020

Може ли ваучерите од пропаднатите уплатени аранжмани да се користат и во Македонија? Министерството за економија и туристичките агенции со различни одговори по ова прашање. Од Економија велат дека ваучерите, издадени како замена за уплатените пари ...

Туристичките агенции пред колапс?

Телма - 09.08.2020

Струмичките туристички агенции четири месеци без работа и без приход. Цел туристички сектор е пред банкрот бидејќи сите аранжмани се откажаа од почетокот на пандемијата. Во услови кога може да се патува само во Турција, Албанија и Бугарија, ...

До утре туристичките агенции може да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“ за користење ваучери

Опсервер - 09.08.2020

Скопје, 9 август 2020 () – Лиценцираните туристички агенции кои сакаат да работат со ваучери за туризам, до утре, 10 август, може дополнително да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“.

До утре туристичките агенции може да се регистрираат на платформата „Дома си е дома” за користење ваучери

Слободен Печат - 09.08.2020

Агенциите кои претходно се имаат пријавено на платформата „Дома си е дома”, а ги исполнуваат условите (имаат валидна лиценца) автоматски ќе бидат одобрени од страна на Министерството за економија.

Туристичките агенции за користење на ваучерите ќе може да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“

Локално - 09.08.2020

Лиценцираните туристички агенции кои сакаат да работат со ваучери за туризам, до утре, 10 август, може дополнително да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“. На овој начин, граѓаните кои добиле ваучери за туризам, освен во сместувачките ...

До утре туристичките агенции може да се регистрираат на платформата „Дома си е дома” за користење ваучери

Бизнис Вести - 09.08.2020

Скопје, 9 август 2020 (МИА) – Лиценцираните туристички агенции кои сакаат да работат со ваучери за туризам, до утре, 10 август, може дополнително да се регистрираат на платформата „Дома си е дома”.

Туристичките агенции до утре може да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“ за користење ваучери

А1 On - 09.08.2020

Лиценцираните туристички агенции кои сакаат да работат со ваучери за туризам, до утре, 10 август, може дополнително да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“. На овој начин, граѓаните кои добиле ваучери за туризам, освен во сместувачките ...

До утре туристичките агенции може да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“ за користење ваучери

Курир - 09.08.2020

Лиценцираните туристички агенции кои сакаат да работат со ваучери за туризам, до утре, 10 август, може дополнително да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“. На овој начин, граѓаните кои добиле ваучери за туризам, освен во сместувачките ...

До утре туристичките агенции може да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“ за користење ваучери

iPortal - 09.08.2020

Лиценцираните туристички агенции кои сакаат да работат со ваучери за туризам, до утре, 10 август, може дополнително да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“. На овој начин, граѓаните кои добиле ваучери за туризам, освен во сместувачките ...

До утре туристичките агенции може да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“ за работа со ваучери

ТВ21 - 09.08.2020

Лиценцираните туристички агенции кои сакаат да работат со ваучери за туризам, до утре, 10 август, може дополнително да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“. На овој начин, граѓаните кои добиле ваучери за туризам, освен во сместувачките ...

До утре туристичките агенции може да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“ за користење ваучери

Пулс24 - 09.08.2020

Лиценцираните туристички агенции кои сакаат да работат со ваучери за туризам, до утре, 10 август, може дополнително да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“. На овој начин, граѓаните кои добиле ваучери за туризам, освен во сместувачките ...

До утре туристичките агенции може да се регистрираат на платформата „Дома си е дома” за користење ваучери

ММС - 09.08.2020

Лиценцираните туристички агенции кои сакаат да работат со ваучери за туризам, до утре, 10 август, може дополнително да се регистрираат на платформата „Дома си е дома”. На овој начин, граѓаните кои добиле ваучери за туризам, освен во сместувачките ...

До утре туристичките агенции може да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“ за користење ваучери

Либертас - 09.08.2020

Лиценцираните туристички агенции кои сакаат да работат со ваучери за туризам, до утре, 10 август, може дополнително да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“. На овој начин, граѓаните кои добиле ваучери за туризам, освен во сместувачките ...

До утре туристичките агенции може да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“ за користење ваучери

24 Вести - 09.08.2020

Лиценцираните туристички агенции кои сакаат да работат со ваучери за туризам, до утре, 10 август, може дополнително да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“. На овој начин, граѓаните кои добиле ваучери за туризам, освен во сместувачките ...

До утре туристичките агенции можат да се регистрираат за користење ваучери

Независен - 09.08.2020

Фото: Б. Грданоски Лиценцираните туристички агенции кои сакаат да работат со ваучери за туризам, до утре, 10 август, може дополнително да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“. На овој начин, граѓаните кои добиле ваучери за туризам, освен ...

До утре туристичките агенции може да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“ за користење ваучери

Press24 - 09.08.2020

Лиценцираните туристички агенции кои сакаат да работат со ваучери за туризам, до утре, 10 август, може дополнително да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“. На овој начин, граѓаните кои добиле ваучери за туризам, освен во сместувачките ...

До утре туристичките агенции може да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“ за користење ваучери

Frontline - 09.08.2020

Лиценцираните туристички агенции кои сакаат да работат со ваучери за туризам, до утре, 10 август, може дополнително да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“. На овој начин, граѓаните кои добиле ваучери за туризам, освен во сместувачките ...

За користење ваучери туристичките агенции до утре може да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“

МКД - 09.08.2020

Лиценцираните туристички агенции кои сакаат да работат со ваучери за туризам, до утре, 10 август, може дополнително да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“. На овој начин, граѓаните кои добиле ваучери за туризам, освен во сместувачките ...

Туристичките агенции до утре можат да се регистрираат ако сакаат да ги користат ваучерите од владата

Република - 09.08.2020

Лиценцираните туристички агенции кои сакаат да работат со ваучери за туризам, до утре, 10 август, може дополнително да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“. На овој начин, граѓаните кои добиле ваучери за туризам, освен во сместувачките ...

Туристичките агенции до утре може да се регистрираат за користење ваучери

360 степени - 09.08.2020

Лиценцираните туристички агенции кои сакаат да работат со ваучери за туризам, до утре, 10 август, може дополнително да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“. На овој начин, граѓаните кои добиле ваучери за туризам, освен во сместувачките ...

До утре туристичките агенции може да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“ за работа со ваучери

4NEWS - 09.08.2020

Лиценцираните туристички агенции кои сакаат да работат со ваучери за туризам, до утре, 10 август, може дополнително да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“. На овој начин, граѓаните кои добиле ваучери за туризам, освен во сместувачките ...

До утре туристичките агенции може да се регистрираат на платформата „Дома си е дома" за користење ваучери

Канал5 - 09.08.2020

Лиценцираните туристички агенции кои сакаат да работат со ваучери за туризам, до утре, 10 август, може дополнително да се регистрираат на платформата „Дома си е дома". На овој начин, граѓаните кои добиле ваучери за туризам, освен во сместувачките ...

Туристичките агенции до утре можат да се регистрираат ако сакаат да ги користат ваучерите од владата

Нетпрес - 09.08.2020

Лиценцираните туристички агенции кои сакаат да работат со ваучери за туризам, до утре, 10 август, може дополнително да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“. На овој начин, граѓаните кои добиле ваучери за туризам, освен во сместувачките ...

До утре туристичките агенции може да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“ за користење ваучери

Бриф - 09.08.2020

Лиценцираните туристички агенции кои сакаат да работат со ваучери за туризам, до утре, 10 август, може дополнително да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“. На овој начин, граѓаните кои добиле ваучери за туризам, освен во сместувачките ...

Туристичките агенции до утре може да се регистрираат на платформата „Дома си е дома” за користење ваучери

Вечер Прес - 09.08.2020

Лиценцираните туристички агенции кои сакаат да работат со ваучери за туризам, до утре, 10 август, може дополнително да се регистрираат на платформата „Дома си е дома”. На овој начин, граѓаните кои добиле ваучери за туризам, освен во сместувачките ...

До утре туристичките агенции може да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“ за користење ваучери

MakPress - 09.08.2020

Лиценцираните туристички агенции кои сакаат да работат со ваучери за туризам, до утре, 10 август, може дополнително да се регистрираат на платформата „Дома си е дома“. На овој начин, граѓаните кои добиле ваучери за туризам, освен во сместувачките ...

До утре туристичките агенции може да се регистрираат на платформата „Дома си е дома” за користење ваучери

CivilMedia - 09.08.2020

Лиценцираните туристички агенции кои сакаат да работат со ваучери за туризам, до утре, 10 август, може дополнително да се регистрираат на платформата „Дома си е дома”. На овој начин, граѓаните кои добиле ваучери за туризам, освен во сместувачките ...