TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Го навредуваше судијата и заработи уште шест години затвор (ВИДЕО)

Канал5 - 20.03.2019

Американец од Охајо доби дополнителни шест годиниз атворска казна зашто го навредуваше и м у викаше на судијата при изрекувањето на казната. Менсон М. Брајант се вознемири поради пресудата од 22 години затвор , но доби уште шест години , откако му ...

Доби дополнителни 6 години затвор оти го вреѓаше судијата додека му изрекуваше казна

Таратур - 21.03.2019

Осуденикот Менсон М. Брајант од Охајо, на казната која му беше досудена доби дополнителни 6 години затвор бидејќи го навредуваше судијата додека овој му ја читаше пресудата. Менсон се вознемири поради пресудата од 22 години затворска казна, но доби ...