TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Миле Јанакиески повторно е пренесен во болница

А1 On - 22.07.2019

Ексминистерот Миле Јанакиески, денеска повторно е префрлен во една скопските приватни клиники поради преглед за итна здравствена интервенција, потврди за „А1 он“, неговиот адвокат, Александар Новаковски.

А1ОН: Миле Јанакиески повторно однесен во болница

Курир - 22.07.2019

Поранешниот министер за транспорт и врски, Миле Јанакиески, денеска повторно е префрлен во една скопските приватни клиники поради преглед за итна здравствена интервенција, потврди за „А1 он“ , неговиот адвокат, Александар Новаковски.

Миле Јанакиески повторно однесен во болница

Press24 - 22.07.2019

Поранешниот министер за транспорт и врски, Миле Јанакиески, денеска повторно е префрлен во една скопските приватни клиники поради преглед за итна здравствена интервенција, потврди за „ А1 он “, неговиот адвокат, Александар Новаковски.

Миле Јанакиевски повторно префрлен во болница

Скопје1 - 22.07.2019

Поранешниот министер за транспорт и врски, Миле Јанакиески, денеска повторно е префрлен во една скопските приватни клиники поради преглед за итна здравствена интервенција, потврди за „ А1 он “, неговиот адвокат, Александар Новаковски.

Миле Јанакиески повторно е пренесен во болница

Либертас - 22.07.2019

Ексминистерот за транспорт и врски, Миле Јанакиески, денеска повторно е префрлен во една скопските приватни клиники поради преглед за итна здравствена интервенција, пренесе „А1 он“ повикувајќи се на неговиот адвокат, Александар Новаковски.