TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Делови од повеќе општини денес ќе останат без струја

Скопје24 - 10.08.2022

Регионалниот центар за управување со кризи Скопје, по добиеното известување ЕВН Македонија, ги известува граѓаните дека поради веке закажани технички зафати во системот, без електрична енергија ке останат: – од 09.00 – 12.00 часот ул.

Без струја дел од корисниците на Кисела Вода, Карпош и Сопиште

Сител - 10.08.2022

ЕВН Македонија известува дека поради веќе закажани тахнички зафати во системот, без електрична енергија ќе останат дел од жителите на општините Кисела Вода, Карпош и Сопиште. Од 09.00 – 12.00 часот без струја ќе бидат корисниците на улица „Христо ...

Денеска без струја три скопски општини

Скопје инфо - 10.08.2022

Денеска без струја остануваат делови на општините Карпош, Кисела Вода и Сопиште. Прекинот е претходно најавен од страна на EVN Македонија, а истио ќе се одвива по однапред определен распоред и времетраење.

Делови од Кисела Вода, Карпош и Сопиште денес ќе останат без струја

Курир - 10.08.2022

Регионалниот центар за управување со кризи Скопје, по добиеното известување ЕВН Македонија, ги известува граѓаните дека поради веке закажани тахнички зафати во системот, без електрична енергија ке ...

Без струја дел од корисниците на Кисела Вода, Карпош и Сопиште

Канал5 - 10.08.2022

ЕВН Македонија известува дека поради веќе закажани тахнички зафати во системот, без електрична енергија ќе останат дел од жителите на општините Кисела Вода, Карпош и Сопиште. Од 09.00 – 12.00 часот без струја ќе бидат корисниците на улица „Христо ...

Без струја три општини во Скопје

Press24 - 10.08.2022

ЕВН Македонија известува дека поради веќе закажани тахнички зафати во системот, без електрична енергија ќе останат дел од жителите на општините Кисела Вода, Карпош и Сопиште. Од 09.00 – 12.00 часот без струја ќе бидат корисниците на улица „Христо ...

Делови од Кисела Вода, Карпош и Сопиште денес ќе останат без струја

Нетпрес - 10.08.2022

Регионалниот центар за управување со кризи Скопје, по добиеното известување ЕВН Македонија, ги известува граѓаните дека поради веке закажани технички зафати во системот, без електрична енергија ке ...

Без струја дел од корисниците на Кисела Вода, Карпош и Сопиште

MakPress - 10.08.2022

ЕВН Македонија известува дека поради веќе закажани тахнички зафати во системот, без електрична енергија ќе останат дел од жителите на општините Кисела Вода, Карпош и Сопиште. Од 09.00 – 12.00 часот без струја ќе бидат корисниците на улица „Христо ...